Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 495
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 570
Трябва скоро да си намеря обект да направя един флирт аз. Ха ха, че иначе само ще ви чета и ще се чудя какво беше това нещо.

# 3 571
  • sf
Той младеж милия, на 25, голям сладур, ама на друга вълна е. 🤣

# 3 572
Аз съм "расист" за нагли хора,без значение от цвета на кожата и националната принадлежност. Давам скорошен пример 😋. Прибираме се вчера от разходка с ММ и един наглец, паркирал огромния си Мерцедес точно на изхода на паркинга,така че да не може да се мине. Даваме му сигнал да се премести и се прави ,че не чува. ММ полудя,качи се с колата на тротоара и с опасна маневра успя да влезе. Спряхме,излязох с телефона и снимах колата му,а този тъпак излезе да се разправя с мен,коя съм била аз и как си позволявам да му правя забележки 😡 Смартуоча ми показваше 128 удара в минута в този момент.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:32 от Sissy

# 3 573
Кво туй флирт и на кой му требе? Stuck Out Tongue Winking Eye
На мен-ич!🤭

# 3 574
Сиси, подсети ме за един случай.. Живеех в Чужбина и сме си парикирали колата на паркинга на голям хранителен магазин и с тогавашния ми приятел(българин) си пазаруваме. Излизаме и някакви 2- ма (от нацията като на БНД, до този момент допир с тези не бях имала) си сложили на капака на колата ни отгоре бутилки и храна и си я ползват като маса, видимо пияни или дрогирани. Мъжа с мен им направи забележка, онези като се ядосаха, че им нарушаваме спокойствието, все едно на тяхната кола си бяха разпънали софрата, взеха да псуват, щяха да се бият, едвам убедих човека, с който бях да не се занимава.

# 3 575
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разхайтили сте се нещо.
флиртове, а!

я да ви опъна на домашни - 10 тези и две биографии, две стихотворения наизуст, план на урока за хордови (туй е гръбначни, ако не знаете. аз не знаех.) да ви видя ще мислите ли за щуротии...
хаймани!

# 3 576
Кажи им, Добре! Безсрамници ниедни!
Моите флиртове останаха в миналия век, там да си седят Sunglasses

# 3 577
Аааа Донси, какво лошо има в младото  Grinning Joy
Флирт, кекс ...каквото дойде.
Добри, това е за спортуване направо.Wine Glass
За ядене и рецепти не ща и да чувам ... Чушките заминаха в кофата, две псевдопюрета също... Виното поне е хубаво.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:59 от Анонимен

# 3 578
  • sf
Не ме разбрахте нещо, аз веднага съм навита 🤣
Ама той за некво гадже говори, пък се замислял за сериозна връзка, туй то, само ще точа лиги. 🤣🤣🤣

# 3 579
хапнах и ми се доспа.
а работа има като за целия китайски народ.

Sad
Казах ли ви, че мразя ХО/ДО и ОИ? Да ви кажа, за да не ме дирите и питате за мен. Ако случайно, има някоя рецепта за първия пост и редакция за качване, моля дайте знак на ЛС. Нямам време и сили да чета днес. Тъй се очертават и следващите дни. Cry Cry Cry

Ще се опитам да наваксам с кафето, ако се опуля пак преди изгрев слънце. Лека нощ!

# 3 580
Казах ли ви, че част от работата ми е да гледам бъларски тетки... така де инфлуенсърки. Наваксвам тази вечер.... погачи, тържества, почивки...Явно аз живея в друга България.Rolling Eyes Оплаквам се че не ми се работи.

# 3 581
  • Оптимист по принуда
Алармата ми е навита за 5. Дали не се събудих сама в 3.58??? Жална ми майка днес.
Добро утро!

# 3 582
Добро утро!

Едно кафе и закуска на бързо и да го почваме вторника.

Щях да пукна тази вечер, явно ударния приемам на Милгама, който ми предписаха ми доведе друг недостиг. Такъв крамп получих точно в болния ми крак, че имах чувството, че съм на умирачка тази нощ. Явно магнезия ми е в дефицит, а въобще не понасям олиото за мазане. Такъв дерматит ми е докарвал преди време... Ще го мисля днес.

# 3 583
Добро утро!
Какво сте се разпищолили? Флиртове, козунаци...
Кло, не можеш ли да го приемаш под формата на таблетки?

# 3 584
Добро утро!
Хайде ставайте, стига сте флиртували.
Отивам за кафе, хубав вторник!

Общи условия

Активация на акаунт