Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 835
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро! Честит празник!
Почти не съм спала но здраве да е, важното е детето да е добре.
Приготвих кораба за потегляне, много се радвам че няма да карам аз. Пия кофа кафе и чакам малкия да стане.

# 301
Сиси, и това ще мине. Само ние да се постараем да го преживеем без трайни увреждания.

# 302
Дабро утро и честит празник момичета!
За днес ще отметнем един детски РД и малко домашни.
Сами сме с малечка, та няма да се претоварвам. Явно ще се ходи до мола за подарък..може и аз да забърша нещо.
Хубав да е  денят ви желая!

# 303
Ако се отчета, какво съм свършила от сутринта, ще ме набие някоя от вас.

Пералнята е изпрана и простряна на слънце, изпекох цели гъбки със сол и масло, цяла тава, изчистих и изхвърлих мазнината на фритюрника, почистих и аспиратора, сложих нов филтър, сега се джуркат в съдомиялната частите на фритюрника, които подлежат на това,  извадих хляба от пекарната и казвам баста за днес. (Къде е онзи емотикон, който бърше чело с ръка?)

След час ще тръгваме на селскостопански фитнес, малко да отдъхна до тогава, че той ще ми стопи лагерите. Загубила съм форма.

# 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честита Баба Марта, момичета! <3
    Писах и в една друга тема, обаче и тук ще си кажа - да си изберем една дата от  най-женския месец, за да си видим какъв ще ни е късмета. Дали ще сме слънчеви и усмихнати, или люти веявици и намръщени. За мен си харесах 18-ти Simple Smile

Simple Smile

деми – 3
пандачина - 3 март
вятър и мъгла - 3 март, с алтернативна дата 23. Simple Smile
Скрит текст:
лорелада - 5 март
съни 112233 - 6 март
свети Добри - 7
сирос - 7
мистик - 8 март
янаДГ - 9 март
кроти - 9
реюниън - 9 март
ени - 10
слънчева близалка на дъгички Wink - 10
Нейо Донсин - 10 март
веси иванова - 12 март
скания - 13
среднощна звездичка - 13
13 - на 13 март Simple Smile Simple Smile
звездна - 16 март
най-добрата тетка - 18
елифчето - 18
сиси - 18
филомена 19
просто мама - 20
огица - 20 март и ЧРД на огинЪТ Simple Smile
донси - 21 март
лайла5 - 21 Simple Smile
уиши - 22
юнчето избра 23 март Simple Smile
прити - 24
ренко - 24
балонитка - 24
екатерина - 25 март
съни хоби - 27

имаме си три слънчеви момичета.
Simple Smile ако някой недовършен казва друго, да се обадят. в това време се копае по-лесно. Wink

някой спомена мъфини!? лоша, лоша жена!
ще се опитам да разходя горинич. Wink
миналата година ходихме във военно историческия музей - не си го причинявайте.
заради безплатните билети беше ... Sad

# 305
  • Пловдив
Добро утро! Честит празник!
Събудих се в 5 с болки ниско в корема. После като звънна алармата пак, та пих бусколизинче, ма не мина та второ и поспах до 9. Като при О боли, ма то файда йок Confused
Та сега кафе и трябва да се хапне нещо...
Едни цъфнали нарциси ви черпя Simple Smile бяха пъпки като ги откъснах от мама оня ден.

# 306
Привет, девочки и от мен! Честит ви празник! Вън пече слънце за чудо и приказ, да излезеш и да се върнеш по тъмно!
Обаче язе съм о, рахал-снощи отидох да прибирам дрехи от простора, спънах се и се подпрях с лявата ръка, която малко изпука и ме заболя ужасно. Ся е по добре, ма ще почивам, ои да чака! Само ше прислушам банкоматЯ и толкоз!
Готин ви ден, девойки!

# 307
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а снимчица?
не ми харесва това с изпукването. Sad

# 308
Радвайте се на хубавото време, че иде 5-и Confused (моя ден) Nature DashNature ZapNature Sweat DropsNature Snowflake

# 309
Честит празник, другарки!

Абе, Веселинковата, един ден да почиващ и ще се притрепеш. Това изпукване си плаче за лекар май, хм?

Ще трябва да се замъквам към зъбарката..В центъра е и още отсега се чудя къде ще паркирам, оф.

Тези, дето сте  бягали, ОИ свършили.. ам вий не сте хора, бре 👀🤨👍
И аз трябва да “последвам вашите съвети”.. ама ще се поослушам. Знаеш ли, може и да се случи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
Добри, много се уморявам физически на работа, не е подута, но ако продължи и утре, ще бягам да я щракна за по сигурно!

# 311
Идвам да набия Ками! Абе, момиче, развали дисциплината на цялата тема 😨 ПрАвила, стрУвала до девет отметнала света и потеглила другия да оправя Head Band
Аз след кафето се отдадох на удоволствия, ама вече няма мърдане, ОИ-то диша във врата.
Весе, да минава и да няма нужда от доктор!
13, безболезнена среща зъболекарска!
Радвайте се на хубавото време, че иде 5-и Confused (моя ден) Nature DashNature ZapNature Sweat DropsNature Snowflake
Няма нищо по-хубаво от лошото време Simple Smile Не съм го измислила аз. Тъкмо да завъртиш още някоя вкусотия, Лори. За онзи младеж Wink

# 312
Честит празник!
Мисля днес с детето къде да се разходим, времето явно ще е хубаво.

# 313
Няма нищо по-хубаво от лошото време Simple Smile Не съм го измислила аз.

Знаем, че не си ти. Богомил Райнов е.

# 314
Няма нищо по-хубаво от лошото време Simple Smile Не съм го измислила аз.

Знаем, че не си ти. Богомил Райнов е.
Отлично, Странник! Къде ще поскитате днес с Милото?

Общи условия

Активация на акаунт