Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 835
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 1 800
  • sf
Печа баницата, нямам много вяра 😂
Испания ми е любима, още съжалявам, че не се преместих там преди години. Била съм в Барселона, Мадрид и Толедо. Искам да я обиколя цялата, ама надали.
Уф, моят се е издънил на пробната матура по БЕЛ, нямам нерви вече.

# 1 801
  • София
Сис, тук съм аз. Нали знаеш, че като има нещо за правене, дето не ти е по сърце и се разсейваш. Даже прозорците загледах дали не са за миене 🤣🤣🤣.

# 1 802
Сакън,не си и помисляй даже да ги миеш ,че ще завали! Това е средновековен ритуал за предизвикване на дъжд!

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 01:28 от Sissy

# 1 803
Добро утро, в унисон на темата, сънувах, че някой ни е направил магия с ритуал и кукла🙃
Обаче ние изхвърлихме всичко на боклука и почувствах облекчение. Луда работа, никога не съм ходила на гледачки и не ме и вълнуват, ама на сънища..
Слънчево е времето ще се възползваме.

# 1 804
  • София
Сис, все едно майка ми слушам 🤣🤣🤣. Ама има истина в казаното.

# 1 805
Бившия като научи за младежа, ми даде нареждане веднага да се кача на колата, да отида у тях и да скъсам с него Joy Незапочнат отвсякъде!
Кажи на бившия, че незабавно ще се качиш на колата, ще отидеш при младежа и ще ГО скъсаш. Как точно, ти си знаеш. Wink
Добро ви утро.

# 1 806
Скания, да не говорим за един и същ бивш?! Абсолютно незапочнати от всякъде.
Съчинението по картинки е продължило до 5 Joy
Кроте, нещо кръвното или просто нужда от почивка?
Reunion, младежът е така, само че него Алекса не го харесвала Joy

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 09:55 от Анонимен

# 1 807
Да кажа на Съни, която вече се е метнала на колата, че Пловдив я очаква слънчев и приятен. Аз пратих домочадието на среща със свекърите, на селска дестинация, но все пак близо до града. А аз се отдавам на пълна почивка, поне до обяд. Отлагам ОИ за следобеда, преди да са се върнали все пак. Успях да изпреваря коридора в супермаркетите и заредих брашно за козунаци, бадеми на люспи и стафиди, ще сложа последните за се киснат в ром и ще си дочета книжката от четеца. Интересна ми е, а даже заглавието и автора не помня. Знам, че имам малко до края.

Ще ви наглеждам, като Весито. Да слушкате. Heart

# 1 808
  • sf
Този път е по-малко сплескана 😂
Скрит текст:

# 1 809
  • София
Донси, хубава е, но мама прави наложена баница с газирана вода и я обръща на 4 чаши. Става сочна и пухкава, но е висш пилотаж за мен.

# 1 810
  • Пловдив
Ха, добър ден! Simple Smile

За недосвършени и тем-подобни си замълчавам.

Донси, малко ти е материала и няма да навиваш мн.плътно корите.

Аз ще слагам тиганя...моите ще ходят за/на риба след час Joy

# 1 811
Безмилостни жени сте вие! Козунаци и море! Право в сърцето ме треснахте.
Тъкмо взех да се разбирам с кантара, едни такива приемливи цифри показва напоследък и бум козунаци, само като ги гледам качвам. Обожавам козунаци, всяка година правя и то по различни рецепти, почти нямам провал. Ще видя тази година кои ще ми хванат окото, но е рано още.
Тук грее слънце, дали е топло не знам, прозорците са ми за чистене, но бутна ли ги ще завали/по прогноза следващите 2-3 дни ще вали, че и на сняг ще го обръща/, така, че затварям си очите и не ги виждам. Ще чакат. Едно телешко метнах във фурната - да видим, нещо не съм във възторг, дано да не съм права. Чистих ципи до откат и пак останаха, уж ребра, ама и едни парчета мръвчести покрай тях. Дано стане, иначе към кофата ще лети.
За бившите важи "Кучето кокала не гризе, но и на друг не го дава". Някакво първобитно мъжко его, да са единствени, незабравими и непрежалими. Много си вярват и като се появи нов мъж на хоризонта и откачат, дори и връзката да се е разпаднала, заради тях.

# 1 812
  • София
Аз на врачки също не вярвам. Затова и хвърлих листа, на който си записвах . А при нея отидох на шега за компания на приятел, който им вярва. Обаче тази взе, че позна всичко. И ме е яд, че не го пазя този лист от любопитство да си припомня какво друго имаше и да видя станало ли е и то.

# 1 813
Като морски бриз преминавам само, че сина на мама днес гостува в родния си град 😂 ще играят срещу Черноморец, бивш негов клуб... Отивам да го зърна, че не помня откога не съм го гепила за врата😘
После ще заходя пак тук.

# 1 814
Жал нямате!Баници,козунаци..
Сложих и аз една баница във фурната,ще съгреша днес,но заради празника.Много мил детски спомен ми е Сирни Заговезни и откакто съм голяма и домакинка Joy,се опитвам да го отбележа поне с малко по - празнично меню.
Козунак ще ям за Великден,надявам се.

Хубав ден от мен,възползвайте се от слънчицето,че после пак студ и сняг.

Общи условия

Активация на акаунт