Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 233
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 340
Сиси, много е красиво. Днес браво на твойта половинка, все така да те радва. Да не си изхвърлила компютъра?

# 2 341
  • Пловдив
Аууу, Сис, това са картички направо! Красота! С какъв телефон снимаш?
Това глезене по повод РД ли? Simple Smile

# 2 342
Не, Съни,не съм! Нещо му става напоследък 🤫😄! Пролет,хормони,...не мога да се оплача от него последните дни! Пу-пу да не са му уроки!
Мистик,признавам си ,че сложих филтри 😁! Хиаоми,някакъв!

# 2 343
Еее, Сиска, твойто Мило печели приза тази седмица Simple Smile)) А снимките са убийствени! Особено за тези, които са на работа като мен Heart Eyes
Четох, забравих, обаче хинапа не можах. Много го харесвам. Да взема да пробвам и аз да захвана ли?!

# 2 344
Сиси, много хубави снимки и браво на твой мУж. Wink
Имам конферентен разговор след час, мисля че ще пия вино от чаша за чай. Ако го взема тоя проект се пригответе за много мрънкане от мене тука. Но първо ще си ударя дто в тавана.Smiley

# 2 345
Сиско, много е красиво! Браво на мъжа ти, все така да е! Почвам да правя едни хапки с корнфлейкс и бисквитена торта, слава богу, че е петък и мъжкото тяло ще си е вкъщи 2 дни. Малкото е на АБ и не ще да го пие, само се пазари като дърта циганка. Ако го изпие, ще се гоним из къщи, и аз ко да прая-бягам..

# 2 346
Много пишете, много се оплаквате. И аз се нареждам на опашката за второто. А на Сиска недовършения, заслужава похвала.
Почвам пица да правя. Тестото е почти забъркано от домашната помощница.
До после!

# 2 347
Сисуне,  много красиво! Усмихна ми кривия ден. Крив е меко казано, като добавиш недовършени, старчески изменения. Head Band
Седнах сутрина в 7.30 на компа,  залък не съм хапнала  и преди малко станах, и някой си цял ден недоволства, цупи, сърди, заяжда... капнала съм.
Светло е, ама ще взема от Кантарджиевото лЮкарство. Или да хвана лопатата?

# 2 348
Наспортуване, Сирос! Отдъхни малко, добре ще ти се отрази лЮкарството.

# 2 349
Наспортуване на всички Wine Glass

# 2 350
# 2 351
А аз съм на кафе, по никое време. Направо се засрамвам.
Сирос, тежък ден си имала. Най- гадно е да се стараеш за вечно недоволни. Не се ядосвай, сипвай-1,2,3 и утре е нов ден.

# 2 352
Чироз,имам заряд,да идвам ли? Като японско багерче съм,ще копам без засечка.

# 2 353
Кроте, дано майка ти е добре, ще мине и това, не се ядосвай.
Уиш, нещо между смях и съчувствие предизвика у мен. Бързо да минава на мъжа ти.
Това с изтрещяването и зомбирането на децата е новото нещо, за което трябва да се тревожим.  Едно време майка ми дебнеше да не се приберем пили, че беше голям грях, а сега ги молим да излезнат😒
На Балончето стискам палци, да се похвали после.

# 2 354
Оги,добре е.Аз с натрупване се ядосвам.Всъщност съм един много,много рядко дъднещ и ядосан човек. Голямо ми е търпилото,докато не ми настъпиш яко опашката.Smile

Балонит,палец! Ще успееш!

Общи условия

Активация на акаунт