Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 124
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 385
Добро утро!
Ре ,накара ме да пиша с това агнешко и с тези сладки картофи 😂🐷 Мятай насам,пък нека не ми стават после банските, каузата си заслужава!

# 2 386
Обожавам батати (сладки картофи), ама под четири лева не съм ги виждала тази година и сърце не ми дава, да хвърля петолевка за три парчета. Едно време си ги отлеждахме в двора, баща ми беше внесъл контрабанда, от Африка, малко посадъчен материал и вървяха чудесно. Обожавам ги. Ама нещо се случи и ги загубихме.

# 2 387
  • София
Сис, идвай, ама не си наблизо. Човекът верно е купил цял заден калник.
Кло, купи един и го нарежи и посади. Ще се хване. И намен са ми вкусни, особено с пармезан поръсени.

# 2 388
Аааа,Ре,нищо не е! Свива се доста при печенето и нищо не остава! Мммммм, да идва Великден 🐷
Оплаквам се,че си купих страхотна плисирана пола на цветя, но времето не позволява да я облека 😢

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 07:31 от Sissy

# 2 389
Репетициите за великденските козунаци още не мога да ги започна. Купих два пакета брашно, но се оказа, че има доста трици и пълнозърнести частици в него и не посмях. Днес ще търся брашно но друга марка. Поне децата ще намажат мекички за закуска.
Скрит текст:
Отваряйте прозорците.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 07:42 от 💜 Clo 💜

# 2 390
  • sf
Добро утро ☕
И днес съм на работа , до 19ч. После имам уговорка за излизане, а отсега ме мързи и мисля какво да излъжа. Пенсионерска му работа, след няколка години сигурно ще ме е яд. 😂 хайде хубав ви ден!

# 2 391
Рен,  знае твоят мъж. Сега като му бодне пресен риган и розмарин, масълце и винце.... леле идвам у вас.

# 2 392
Ще я отследвам аз тая тема!
Едно врабче чирилика,Райчо пече.Купих си козунак,а уж кифла трябваше да е.
Забравих си налакътника,щото мозъка ми в тавата с агнешкото на Рена.🙃

# 2 393
Аз Ре мисля да я докладвам на модератор! Ма как ни потекоха лигите рано сутринта по време на великденските пости 😋

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 08:28 от Sissy

# 2 394
  • София
И аз,пости са се пак Grinning

# 2 395
  • София
Аз Чироз с тези мекици ще я докладвам.
Имам розмарин в саксия.

# 2 396
Лягай да спиш ,Ре,мекиците ги прави Кло 😂

# 2 397
  • София
А кафето къде е?

# 2 398
Две ни сервираха,Мид! Отивай да се срамуваш в ъгъла 😁 Поправителен!

# 2 399
  • Пловдив
Ай, ай...кво заварвам тук за добрутро...м? Grinning Кафе диря, не едене Wink
Ся, агнешко ядем веднъж в годината, а имаме домашно. Ше ме биете, налЕ? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ние за обяд сме у свекитата. Някак тряя да забравя за случката предния път Sunglasses
Времето никак не е пролетно!

Общи условия

Активация на акаунт