Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 127
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Две ни сервираха,Мид! Отивай да се срамуваш в ъгъла 😁 Поправителен!

Сисо, верно трябва да лягам, ама на Чироз пък какво и пречи и тя да направи, а?

# 2 401
Край! Прочетох " Кюфтето къде е?" 🤣🤣🤣

# 2 402
  • France
ДобрЮтро, мацки. Днес Сироса ме е изпреварила по ставане. Мен ме събудиха в 5 и 40. Напоследък е като швейцарски часовник Беб. Сънувах едни гадни глупости свързани с бившата ми работа и сега се ядосвам на себе си, че ги допускам.
Крот, хубав аватар. Жълтото ми е любимият цвят.

# 2 403
Мид, точно ти сигурно едва ги издържаш постите. Joy 

Пак не спах, ама тоя път и късно легнах.

# 2 404
Алоооо, събота е! Защо не спите, бре?! Бях се подготвила за кафе и макс френски кроасан с него, но не и за удар под кръста във форма на разкошни мекици, агнешко, воденички и батат. Как пък улучихте всичко дето обичам?!
Лека работа на Кротева и Веселинкова, аз ще се трудя над себе си, но и на ОИ-то ще наблегна, че много "умрели" в къщи Joy
Скрит текст:
- Мамо, кажи ми, наистина ли след смъртта си хората се превръщат в прах?
- Да, детето ми!
- Супер, а ти мамо, знаеш ли че някой е умрял под леглото ми?

# 2 405
  • France
Елиф, ти май нещо ме пита за карантината вчера?

# 2 406
  • Sofia
Добро утро!
Сняг се сипе на парцали, с други думи - вАли! - е положението у нас.
А така ми се искаше да походим в някоя близка гора.
Агнешко не ям, явно никога в тоя живот не съм опитвала вкусно приготвено, или самото месо не е било хубаво. Не е моето месо, ама мога да идвам на гости, да дегустирам на изтънченото ми небце.
Днес може и да си дойде музата обратно вкъщи за разкрасяването.
Оплаквам се, че трябва да готвя нещо и аз.

# 2 407
Елиф, ти май нещо ме пита за карантината вчера?
Да, Фил, питах Simple Smile Вчера по новините чух за доста ограничителен режим на излизане от къщи 🙄 чак депресиращо.

# 2 408
Ре,пак грешен цитат ми даваш 😜. Лягай,че положението е нетърпимо 😂😅🤣

# 2 409
  • София
Ре,пак грешен цитат ми даваш 😜. Лягай,че положението е нетърпимо 😂😅🤣
Ей, човек веднъж да не се надруса и го гонят. Няма как да легна, че мъжът къпе котарака и се чуват страшни звуци.

# 2 410
  • France
Всъщност, до колкото разбрах, този път е даже по-леко от преди, защото няма лимит на времето, в което да си навън. Иначе, да, с декларация излизаш, че е наистина необходимо. На работа, до магазина, до доктор, на разходка... ММ не иска да си има неприятности с даскалото на Монстърчето, иначе аз бях готова да пълня дисагите и да си почина от Париж поне 2 седмици.

# 2 411
Добро утро сред кафета, лалета и мекици! Спах до 8, това си е за отбелязване при мен. Сега съм бяла и добра Grinning

# 2 412
Честита ви първа пролет - макар да не личи!
Големи вкусотии на ранина сте направили - бравос!
Днес е моят ден, уж съм благ човек, ама знае ли се😄. Не помня да е варляло сняг последните години на тоя ден, ама да го погледнем от романтичнатната страна, сгушени на топло под завивки с топъл шоколад.
Мамин златен става днес на 20 г. Понеже си е възпитан😆 няма да товари майка си и ще празнува с приятели на вилата. Остава да го нагушкам и....да му дам пари.
Хубав ден момичета!

# 2 413
Оги, да ти е жив и здрав порасналия младеж!

Да изтрия снимката на мекиците, толкова смут всях в темата рано сутринта. Иначе бях готова да мятам към прозореците ви, ама като си представя само, размазана мекица по току-що измитите ви прозорци и ме хваща шубе, да не получа някоя гьостерица.

# 2 414
  • София
Оги, да ти е жив и здрав порасналия младеж!

Да изтрия снимката на мекиците, толкова смут всях в темата рано сутринта. Иначе бях готова да мятам към прозореците ви, ама като си представя само, размазана мекица по току-що измитите ви прозорци и ме хваща шубе, да не получа някоя гьостерица.
Само оправдаване и замазване не на прозорци, а на положение 🤣

Общи условия

Активация на акаунт