Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 98 951
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 2 820
На последния кораб на който работих, се запознах с бившия. Така се озовах на гъза на географията. Чудесно място за плажна почивка, особено от страната на Пунта и Павлопетри. Елафоносос вече не става от тъпканицата. За постоянно местожителство е кошмар. Аз се прибирам до Варна с колата, първият път фъстъците бяха на 2 и на 3г, супер го понесоха. Често минавах пътя с една нощувка в Пирея, но се е случвало и директно, както и нощувка посредата на гости на приятелка. Ще метна снимки тези дни. След малко тръгвам, утре съм на едни изпити в Спарти, вдругиден по работа в Каламата, в неделя сигурно ще се приберем в нас ако отворят училищата. Хич не ми се тръгва от младежа.

# 2 821
И аз ако може... такованка.
Само да спра да се чувствам като дъвкана и изплюта. Пак спах. Досега. Не мога да стана от леглото. Пффф.. не ме боли така силно, но съм кат петнО.

# 2 822
  • София
И мен ме бройте за Гърция.
13, браво. Утре наистина ще си съвсем наред.

# 2 823
  • Пловдив
Мид, как с мотор бе Rolling Eyes Не ми бе дошло на ум...

Скания, пускай да плакна тук очо, че надали ще фръкнем до там Head Band  Начи не ти е лесно с половинка в разл.населени места...Лек ти път! Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 12:14 от mystic woman

# 2 824
13, ще ти просветне до довечера, най - късно утре.
Крото, разпиши се!
Енито, Мамчето и Янчето ми се губят.

# 2 825
Тъййй, нали съм ви казвала окончанието на никнейма ми отде идва? Елада.
Къде отивате без мене? Grinning
Къде съм била на Пелопонес - Пефкохори, Криопиги. Инак всичко в Гърция ми харесва. Колкото можех, ходех. И по-"скучни" дестинации не пропуснах. Например Серес, Ксанти, езерото Керкини. Колкото имаше време и пари, там бях.

# 2 826
  • Somewhere in the World
Значи точно на време влизам : паля колата, и да знаете има  3 свободни места и голям багажник - минавам и ви събирам който иска  София- Пелопонес е дестинацията! Елиф просто пресъздаде моето усещане за добре прекарано време.... Аз най-обичам без планове и резервации да го играя. Вярно,не съм с малки деца и е по-лесно.
А иначе съм в офиса и ми иде да се гръмна , щото тече ремонт в съседство и кангото от 10,30ч не е спряло, а аз си забравих слушалките...
13 браво, герой си!

# 2 827
  • Оптимист по принуда
Никога не съм била в Гърция, а така си мечтая. Тукашното правителство искат за гласуват глоба от £5000, ако отидеш на почивка в чужбина. Е аз кога да се прибера в Бя да си прелея бащата, да си сменя паспорта, да изям 1 нормален домат??? Пфффф

Тьорти, бързо за минава Hug

Кротемиро, де си?

# 2 828
Прити, ще се намерим ние тук най-накрая, всички с един акъл - безпланов Hug
Тукашното правителство искат за гласуват глоба от £5000, ако отидеш на почивка в чужбина. Е аз кога да се прибера в Бя да си прелея бащата, да си сменя паспорта, да изям 1 нормален домат??? Пфффф
Верно ли? 😯 Безмълвна съм.

Моля за палчета. При мистър Зъбаров съм Confused

# 2 829
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при нас просветна слънчо, не вали, не вее... местя Юнчето в слънчака. Simple Smile

# 2 830
Мечтая за море.
Стиснати палчетата за бързо оправяне Търтийн и Елиф.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 19:15 от Анонимен

# 2 831
  • France
Хубаво си хортувате за Гърция вий, тя е моЙта голяма любов.
Аз съм гроги. Не знам какво става с бебчо, че така ме тормози напоследък Tired Face
Някой знае ли какво значи да се сънуваш с бяла коса? Много ми е странно цял ден. Имам желанието да се проверявам в огледалото, ей така за всеки случай.

# 2 832
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще поумнееш. Wink
или ще се изрусиш.
по избор.

# 2 833
Подкрепям "съновника" на Добри, Фил Hug

Елифко, стискам палци!

Мистева, знам какво правиш! Наблюдавам те! Виждам всичко!
Скрит текст:
Smiling Imp
Дремеш!!!

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 14:26 от Сирос

# 2 834
Оффф, завиждам ви за ентусиазма за Гърция! Само преди две години ми беше толкова добре тук,че не исках да чуя за прибиране. Сега толкова ми опротивя,че при други обстоятелства веднага бих си събрала багажа за напускане!

Общи условия

Активация на акаунт