Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 562
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 450
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
никой не отговаря. затова е такова сърдито времето.

Simple Smile вчера беше последното момиче. Simple Smile

# 3 451
Как сърдито? Чудно е тук. Слънчево и приятно.
Елифко, знам. То по - вероятно е повече време да е минало, гадая предвид наличната информация. Unamused

# 3 452
Ох ние с дребното сме баси каръците! От сутринта слънце,топличко. ММ и госта от снощи направиха пясъчника,ама не работи магазина за пясък. Утре ще насипваме. 😁 После ни викна той на гости,че Мм му помага нещо. Викам ще дойдем пеша да се разходим,то е през няколко преки. С излизането ни заваля дъжд. 🙄 За Синеочка имах чадър,аз с качулката. Стигнахме до там,спря дъжда и пекна пак. Тамън хапнахме,пийнахме,да си тръгваме-пак заваля! Кажете ми това кво е чудо?! Каръщинааа!
Ся ви каня в бара 😂:

# 3 453
Сирос, сигурно знаеш, че за антитела се взима венозна кръв. За едното проверяване не знам дали си струва - изживяването най-вече. Около мен всички (и аз в тия), които си пуснаха антитела с надеждата, че са го минали безсимптомно, метнаха едни пари на вятъра. Ако ще пускате някакви други изследвания - ок, да мине с тях, ама за едните антитела да го бодеш...аз не бих. Да си кажа де, надявам се да не се обидиш.

# 3 454
Тва хората сме много затрито стадо! Един вирус и една затънала гемия ни разказаха играта. А 2020 в крайна сметка наистина ще се окаже трейлър на 2021.

# 3 455
Абе какво гемия, тук си е мини Титаник направо (за размер, все пак е контейнеровоз, не лайнер), ама калпав екипаж ще излезе накрая.

Защо ПАК трябва да се приготвя вечеря? Защо...

# 3 456
  • София
Сис, и ти ме разхили.
Качвали ли сте на голям кораб? Аз и на круизен и на  карго. Огромни са. Пробойна в корпуса с размер на триетажна кооперация не се забелязва.
Кло, въведи принципа да не се вечеря.

# 3 457
  • sf
И на мен ми писна от това готвене. Събирам сили да започна, ще правя картофена яхния.
И ми излезе херпес, отново !!!! Добре, че на работа мога да се крия с маската. 
Дали ще работи някой Пепко, ако не е в мол?

# 3 458
  • София
Донси, попитай ГП то ти дали да не си сложиш ваксина за варицела. Има добри резултати при херпеси.

# 3 459
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И на мен ми писна от това готвене. Събирам сили да започна, ще правя картофена яхния.
И ми излезе херпес, отново !!!! Добре, че на работа мога да се крия с маската. 
Дали ще работи някой Пепко, ако не е в мол?
В Люлин 6-та част, Пепко е затворено. Не в мола, явно е над 300 кв.м.

# 3 460
  • София
Кротано, къде си? Вземи се барни в зелено пак.

# 3 461
Донси, намажи херпеса с паста за зъби, ама трябва да е в съвсем в началото. Помага да не се стига до мехурче, ако го хванеш в началото, минава за 3.4 дни.
Ще готвя зелен боб яхния, ама няма да е постно , а с подправка - печена сурова наденица 😀! Ни ми съ прай нищооооо!!!!

# 3 462
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
преписвачка!
за обяд направих зелен боб с "подправка" - свински пържолки. Simple Smile
от обяд до сега чувам как на всеки кръгъл час деликатно трака капака на тенджерата. Wink

# 3 463
Решено. Тази вечер всички вкъщи ще сме на принципа: кой каквото си улови в хладилника". За утеха ще направя от божествените форумни мързеливи картофки, на фурна. Ако речете ще им метна рецептата, въпреки, че не си спомням от кого беше в оригинал.

# 3 464
  • Пловдив
Божествени? Дай, дай да видя.. Simple Smile
Та козметичката ти де св помещава?

Общи условия

Активация на акаунт