Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през март

• 97 509
  • 3 754
  •   1
Отговори
# 3 510
  • sf
Аз да си призная не знам кой в кой град живее. Където ме поканят, с кеф ще ида. 🙃

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 11:48 от donsita

# 3 511
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мистик, няма лошо за срещи по градове, лошото е когато не ме канят.
Wink
"софиянки в София, пловдивчанки в Пловдив" не ми харесва - искам и на трите места. Wink

# 3 512
Не се карайте,накрая ще ви събера при мен,опъваме две одеала на тревата и пикник. 😁😆 Че нямам толкоз пейки и маси за всички.

# 3 513
  • Пловдив
Сис, яви се! Чух за земетресение покрай острова...

# 3 514
Ето ме! Някой извика ли ме? Мисте,ти ли 🤗!
Нищо не съм усетила,ма аз все последна разбирам ,че е имало земетресение,така че не съм фактор.
Първи работен ден след отпуската,не знам нищо къде се намира,но си пия кафе и си свиркам!

# 3 515
Ени, идеално! Събирам стаж ей тук в момента
Скрит текст:

И една от Каламата от онзиден
Скрит текст:

И една гледка към Тайгетос и Гитио
Скрит текст:

Личи си, че скучая в момента Grinning

Къде е имало земетресение?

# 3 516
  • Оптимист по принуда
Добрутро.

Къмто юли ако се срещате пак, ако не ми мине котка път и аз ще дойда. Не ви заплашвам, де Joy Обещавам, че ще спазвам дистанция и няма да ви бАцкам, щото английски щам, нали Joy

Зарекох се миналата година, че козунак няма да правя, потресаващо се излагам всеки път и докато не намеря правилното брашно с правилен процент глутен, няма да похабявам продукти.

Оплаквам се, че в сряда направих крем-карамел в стъклената тавичка и не ми го пипнаха! Горчал им! И аз, нали, мразеща двете сестри Зян-а и Фира-та, заравнявах с лъжичката, заравнявах и вчера си го заравних докрай. Ми хубав си ми беше, като от мойто детство. Blush

Кло, много хубави картофки, ама това рязане на 1мм ще ми съсипе нервната с-ма Joy. Аз правя 'дупени картофи' - разрязват се наполовина и се омазват хубаво с ръце от всички страни със сол, олио/зехтин и подправки по желание /и само със сол стават чудни/ и се слагат в тава на пек. хартия с разрязаната част надолу и 'дупетата' нагоре.
Скрит текст:
не е моя снимката
Стават ммммм.

Браво на Горинич! Тя майка му само мърмори, но то детето си е талаН и го чака светло бъдеще Hug

Ени, много обичам на теферич и на одеалце, ще дойда Hug

Детето е във Великденска ваканция 2 седмици от днес, аз утре съм на работа, вълнувам сА Grinning

# 3 517
Не ме кефи това онлайн обучение...И нета бавен и забива и...не си е работа.Дано да свърши скоро!
Цяла сутрин ровя за жилищни кредити т.е.ограмотявам се и се чувствам като идиот- нищо не разбирам.Ще ходя до банката утре,но и там едва ли ще вдяна нещо.Като чуя нещо за банка и финанси и блокирам!,а трябва да се взема в ръце иначе ще живеем по квартири цял живот.Скапах си настроението от сутринта. Sad

# 3 518
Уми, помоли ги да ти дадат предварителен погасителен план, по ще ти светне.

Като каза онлайн обучението, нашето нали е по вайбър, съответно всички клипчета и снимки, които пускат, се свалят автоматично на телефона. Някой има ли идея къде да бръкна, че да го спра това?

Фил, разпиши се как си.

# 3 519
Скания,да донесеш някое дръвче да си бодна и аз,портокалово. 😁🤗 Красота е! След гостито у нас май към вас ще се насочим. 😂
Деми,на мен с брашното на Топаз мел,класик,ми се получи идеален козунак на Морена. Пробвай,то се намира лесно. 🤗
Аз съм се разчистила нещо. 😁 Мих врати,подреждах играчки,прах бърсах... Ся мисля нещо сладко да бъркам.
Дребната вече има пясъчник! Много е щастлива. Това го цитирам буквално. Милата,колко малко им трябва.

# 3 520
Сирос, виж в настройките на Вайбър или на самия телефон. Мисля, че и на двете места има опция за спиране на автоматично сваляне.

Аз се сдъвках в вдна тема.. да ме пита някой що. Не ми стига на работа щото..
Слънчево е навън, не знам колко е топло обаче.

Аз съм за среща, където кажете. По принцип съм човек на света, нищо че само от година ми се отдаде възможност за пътуване. Без корен човек съм... та където и да отида си ми е дом и мястото.
Все забравям да фална Горинич, но вярвам, че ще прости детето на лелка в предалцхаймерски перЬод 😂

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 12:05 от Thirteen#

# 3 521
  • sf
Бях си скатала за работа довечера един шницел
 в хладилника манджа, супа, салата, кво ли не, той ми изял точно шницела. ПолудЕх!.

# 3 522
  • Пловдив
Бях си скатала за работа довечера един шницел
 в хладилника манджа, супа, салата, кво ли не, той ми изял точно шницела. ПолудЕх!.
кой? Нейо ли? Satisfied

# 3 523
  • sf
Нейо, друг път, синчето беше!
Нейо не пипа, каквото и да съм оставила на масата, седи, гледа втренчено и точи лиги, ама не пипа. 😀

# 3 524
  • Пловдив
Нейо, друг път, синчето беше!
Нейо не пипа, каквото и да съм оставила на масата, седи, гледа втренчено и точи лиги, ама не пипа. 😀
начи има още един в къщата дет не ще супа Wink

Общи условия

Активация на акаунт