Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 945
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Аз се зачетох в правилата на кит-кат и не ми стана ясно дали бележките участват във всички тегления или само за деня на регистрация, вие как ги разбирате ?

# 107
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Имам смс за продуктов пакет Милка.😁 Детето ще е доволно , че ще има голям шоколад.

# 108
  • Пловдив
И аз със СМС от Милка Heart
Дано да е магнитчето, което най-много искам

# 109
  • Пловдив
Честита баба Марта на всички! Много здраве и късмет в игрите.
Преди малко ми звъннаха от пощата и нашите кремчета от Германия пристигнали. Ходих да си ги взема.

# 110
  • Пловдив
И дъщеря ми е смс от милка!Иначе- две непечеливши бележки.

# 111
  • София
играта на Памперс само за Билла ли е

# 112
Няма ни в Милка, няколко човека се включихме, но нищо....Надявах се поне на 1 шоколад, здраве да е. 🙂

# 113
  • София
Нали още не са излезнали.. Аз се надявам. Grinning Не, че е някаква невероятна награда, но все пак.

Lilly drogerie

# 114
играта на Памперс само за Билла ли е
За всички магазини

# 115
Към спечелилите досега от Молпед - на каква сума бяха продуктите? Моите са над 5 лв и мислех, че участвам и за малките награди. Сега се чудя дали аз не съм разбрала и участвам само за часовника или има много участници.

Не се притеснявайте, моите бяха над 5 лв и спечелих продуктов пакет Smile

# 116
Ето и изтеглените от форумната игра с книги от КИБЕА:

# 117
  • София
Честита Баба Марта, благодаря за новата тема и късмет на всички. Днес мисля да оползотворя ваучера от Колата в Технополис

# 118
  • burgas
Въпрос към спечелилите чаша от Нескафе 3в1от последното теглене на -получихте ли обаждане?

# 119
Въпрос към спечелилите чаша от Нескафе 3в1от последното теглене на -получихте ли обаждане?
Аз имам чаша от втори теглене, обадиха ми се днес!

Общи условия

Активация на акаунт