Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 030
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 890
# 1 891
От новата брошура на Метро, не видях да е споделяна. Simple Smile

# 1 892
А на мен до сега и едно картонче не са ми дали от Кауфланд. Снощи детето почна да се тръшка на касата, че иска картонче, че имало игра, а служителят се направи и нищо не ни даде за пореден път. ( сметката беше 50 лв, а аз си мислех, че игра е свършила отдавна). Изобщо не ме съжалиха с молещо за картонче тригодишно хлапе...

# 1 893
Кога свършва играта в Кауфланд?
Тези от Ариана си плачат за една жалба до КЗП, те по никакъв начин с организацията на играта не гарантират раздаването на печалбите.

# 1 894
Вчера от Интерлогистика ми доставиха ножица за вежди. Сещам се, че участвах в някаква игра, но не мога да се сетя коя беше и кога. Благодаря все пак 😉

# 1 895
Вчера от Интерлогистика ми доставиха ножица за вежди. Сещам се, че участвах в някаква игра, но не мога да се сетя коя беше и кога. Благодаря все пак 😉
От dm https://www.facebook.com/144437195627488/posts/5261284500609373/

# 1 896
Току що спечелих ваучер за Техмарт.Събирах се няколко дена капачките и от 10 регистрирани,с последната спечелих.

# 1 897
И аз преди малко за Технополис с единствена регистрирана капачка.

# 1 898
  • Русе
А на мен до сега и едно картонче не са ми дали от Кауфланд. Снощи детето почна да се тръшка на касата, че иска картонче, че имало игра, а служителят се направи и нищо не ни даде за пореден път. ( сметката беше 50 лв, а аз си мислех, че игра е свършила отдавна). Изобщо не ме съжалиха с молещо за картонче тригодишно хлапе...
И на мене преди време не ми да дадоха точки, а ми трябваха. Бях си харесала нещо с точки, едва в къщи се сетих, че съм надвишила 20 лв, а не са ми дали точки. Писах им на мейла, които бяха дали в сайта си, получих отговор с бележката да отида на информация да ми дадат и ми дадоха. После гледам, че редовно почнаха да дават, а преди ако се сетиш да си поискаш въпреки, че си направил сумата тогава ти дават. Но от няколко картончета само кодове, а пишат в фейсбук, че всеки 15 - ти печели да се похвалим какво сме спечелили. Гледам при контакти има форма, която се попълва, може там да пишете и да изпратите снимка на бележката.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 06:19 от Мирослава Цветкова 623317

# 1 899
Ако някоя има капачка,да пробва в 6 и 18-20ч.Имам една теория,но не съм сигурна и затова не я споделям все още с вас.

# 1 900
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес регистрирах нова с код подарен ми от съфорумка , но не ми даде ваучер.Опита беше на профила на мъжа ми , а ваучера смятам да подаря на майка ми.Ще се опитам пак.
Иначе моя успешно го похарчих снощи след работа в мола 🙂

# 1 901
То Ариана и миналата година раздаваше 1000 куфара, но никой не се похвали. Според мен има 100 Це и 1000 Ри между милионите кенчета и да уцелиш сричките е като да намериш игла в купа сено.
Аз спечелих,но беше с намерено езиче от кен и не съм споделяла.

# 1 902
  • София
Привет. Някой с много зайци, може ли да ми услужи с ваучер за ФФ? Още не съм събрала и не знам дали няма да изчезне. Предлагам козметика в замяна. 😊

# 1 903
  • София
Понеже началният пост не може да се редактира след определено време, къде може да се гледат актуалните игри?

# 1 904
Смайл,на 100-тна страница Станимир ги е качил. Пост 1491 май беше.

Общи условия

Активация на акаунт