Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 950
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 995
А, ако са само тези мострите на Ла рош, няма смисъл да чакам куриер. Ще отида до аптеката да си поискам.

# 1 996
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При 3 непечеливши бележки на Милка изписва ли ви, че имате 1 участие за телефон, или не?
На мен ми изписа, че при регистриране на още 1 бележка може да спечеля лаптоп.

Не , не изписва участията за телефон , а само общия брой бележки.

# 1 997
  • София
Лаваца капсули не участва.
Участва. Вписан е по-надолу в правилата, където се изреждат продуктите.

# 1 998
Влизам да се похваля с първата голяма награда за тази година прахосмукачка Каrcher от BluePoint, направо страхотно!

# 1 999
Влизам да се похваля с първата голяма награда за тази година прахосмукачка Каrcher от BluePoint, направо страхотно!

Честито!
Как може да се регистрираш там? С покана ли?

Спечелих във Фейсбук игра козметичен продукт , измежду 2.1к човека .. Голяям късмет ! Ураа Simple Smile

# 2 000
  • София
Които ще поръчва от КФС

# 2 001
Привет, аз пак съм в чуденка относно Инстаграм игрите. Тагваме се, участвам доста активно, гледам сторитата, обаче изключително рдяко виждам печеливши. Как и къде да гледам да не "изпусна" ако спечеля някъде, моля помагайте. То карък, карък, ама за две месеца чак пък нищо да не уцеля от никъде...

# 2 002
Някои обявяват печелившите по-късно, а при някои и аз не мога да ги намеря. До 2-3 дена след края на играта, ако не видя печеливши спирам да проверявам и отследвам профилите.
Проверявам много лесно. Влизам си в профила в хората, които следвам и оттам във всеки профил гледам сторито и поста с играта. Все някъде трябва да има отбелязани печеливши. Wink
Проверявай си всеки ден и няма да изпуснеш. Wink

# 2 003
В Инстаграм разчитам да ме тагнат. Ако не ме тагнат, няма да разбера, че печеля.

# 2 004
Не всеки път тагват. Понякога пускат снимка с написано името на печелившия или пак изписват името в поста на играта без @. Тогава няма отбелязване. А бе, най-сигурно е да си проверяваш.

# 2 005

Честито!
Как може да се регистрираш там? С покана ли?

Спечелих във Фейсбук игра козметичен продукт , измежду 2.1к човека .. Голяям късмет ! Ураа Simple Smile
Да, искате ли да Ви изпратя на лс.

# 2 006
Подарявам код за 20% за Спорт депот от играта на Теленор.

# 2 007
Това, прекрасно време ми напомни, че трябва да си купя ☔ чадър. Не пуснаха една игра с чадъри значи...

# 2 008
Аз имам един от Морени с летящи вафли Satisfied , не го ползвам ама е доста голям и един сгъваем от Бош от радиоигра. Blush

# 2 009
Аз още ползвам тези от Чупа чупс, от преди години. Мен не ме интересува, че са рекламни - оказаха се много здрави. Баща ми има един от Дав (той е син, надписът е малък) - дори не помня кога съм го спечелила и от каква игра. Но той е в много по-лошо състояние от тези на Чупата, отваря се сам, ако не е вързан (стои за резервен).

Общи условия

Активация на акаунт