Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 006
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
От киндер са бързи - за по-малко от 2 часа ми одобриха бележката за киндер пингуи.

Моята бележка от вчера още стои и чака одобрение.

# 2 056
За Емаг ваучерите от Толк ги пращат на имейла.
При попълване си пазете мейлите,при проблем искат да им пратиш нещо си,а аз все ги трия и после не мога да си поискам поне частично точки.
Днес попълних анкетата на Зайците. Пишете на 22,ще влизаме да зяпаме. 😁

# 2 057
Само, моля ви да напомните, че ще забравя.
Аз още нямам вест за фантите.
Проверете в приложението на Еконт ако имате такова. На мен там ми излезе известие, че е изпратена пратката. Все пак ако нямате приложение пише, че при доставка всеки ще получи смс.

# 2 058
Rudii, идвам с добра новина. Връщам ти жеста. Печелим по една кутия с козметика. Grin Kissing Heart

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 21:30 от ~Carolina~

# 2 059
  • София
Rudii, идвам с добра новина. Връщам ти жеста. Печелим по една кутия с козметика. Grin Kissing Heart
От кварталният магазин играта на Капи за барбарон и чаши.
Спечелих чашите. Хубави са. Доволна съм 😊

Честито чашите са страхотни!
Ако някой знае магазин в София, в който се провежда играта моля да сподели.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 02:21 от gurgolina

# 2 060
  • Бургас
Благодаря ти, Станимир!
Нещо не успях да си вляза с профила си в еконт, но направих нов и всичко е ок.
Сега проверих, няма нищо.
И утре е ден!

# 2 061
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Rudii, идвам с добра новина. Връщам ти жеста. Печелим по една кутия козметика. Grin Kissing Heart
Много ни върви в тоя Инстагам

# 2 062
Много се изнервих с тоя Talk. Влизам да попълня анкетата и по средата ме изхвърля по редовните причини, че не съм подходяща, нищо че бях отговорила на около 10 въпроса и после ме препрати към друга анкета за застраховки и там същата работа.
Тая анкета за застраховки си е номер от редовните им... Изплю ме и мен след въпроса кой ми е застрахователят. Явно анкетата си е поръчана от определена компания и ако не избереш нея - Чао. Случвало ми се е и друг път, с анкети на други теми и като стигна до избиране на марка/компания измежду няколко, ако не уцеля тяхното и съм до там. Иди вярвай после на резултати от проучвания Grinning

# 2 063
Получих мейл, веднага го отворих, нищо не са ме питали, а надписа е Не сте подходящи. Ми защо ми пращате тогава 🤦♀🤷♀

# 2 064

Моята бележка от вчера още стои и чака одобрение.
Моята бележка стои също само, че от ранен следобед днес. И при ,,Рафаело,, същата работа.

# 2 065
  • Бургас
На мен Рафаелото, бързо ми одобриха бележката.
Чакам тегленето!
Дано е на късмет!

# 2 066
Подарявам - 20% отстъпка за ненамалени стоки в Answer.

# 2 067
Някой неграмотен субект ми е отхвърлил фактурата от Метро за играта на Рафаело и сега се чудя дали ще е с довода,че цената без ддс е 5,8/с ддс 6,98/ или че е фактура вместо касова бележка.
От толкова време участвам в игри с фактури от метро и не ми се беше случвало такова чудо..а едва се прежалих да дам 7 лв за бонбони които и не ги харесвам твърде.

# 2 068
  • пловдив
Вчера регистрирах една бележка на Бондюел, харесвам им нещата ще се включа с повече бележки.И тоалетнятя хартия е на привършване, та и там ще се регистрирам с една бележка Simple Smile

# 2 069
  • Велико Търново
Някой неграмотен субект ми е отхвърлил фактурата от Метро за играта на Рафаело и сега се чудя дали ще е с довода,че цената без ддс е 5,8/с ддс 6,98/ или че е фактура вместо касова бележка.
От толкова време участвам в игри с фактури от метро и не ми се беше случвало такова чудо..а едва се прежалих да дам 7 лв за бонбони които и не ги харесвам твърде.
Не би трябвало това да е проблем. Вижте дали прикачената снимка е ясна и се вижда всичко от фактурата, а не само част от нея.

Общи условия

Активация на акаунт