Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 968
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Пловдив
Магнитчето аз не съм си го получила още, но днес и на мен ми донесоха фантите. Харесват ми.

# 2 101
На мен също ми харесва фантата, но е доста обикновена на вкус, очаквах нещо по-екзотично и шокиращо.

# 2 102
  • Sofia
Дори и от скреч картите на Кауфланд нищо...

# 2 103
И моите фанти дойдоха и сутринта към 8.30 спечелих и от старопрамен часовник .после си намерих капачки от пиринско и тях регистрирах ,но вече щеше да ми стане много ако бях спечелила Satisfied

# 2 104
Търся сричка ЦЕ от играта на Ариана?

# 2 105
  • Пловдив
От Милка за магнитчетата на мен ми казаха срок до 45 дни.

# 2 106
Търся сричка ЦЕ от играта на Ариана?

Това е липсващата сричка. Всичко останало го имам по 6 пъти.

# 2 107
П. П. тези кексчета нали имаха някаква игра? Намалени са във ФФ.

Да имат, ето правилата: https://mistral.shop/terms-cond-homecake/

# 2 108
  • пловдив
Момичета, може ли линк къде да регистрирам капачката на колата

# 2 109
  • София
Момичета, може ли линк къде да регистрирам капачката на колата

Бяла капачка-10 символа
Успех
https://www.coca-cola.bg/opitai-sveta-ot-svoqta-kuhnq

# 2 110
Здравейте,
днес използвах ваучера от КК в Техномаркет. Доста неприятно, че не могат да се съчетаят два продукта, та успях да взема само един тиган за палачинки, но все пак съм доволна.
Включих се в киндер буено с един код. Ще се включа и в Бондюел, наградите ми харесват. Успях да заявя ваучер от Толк Панел преди няколко дни, нядявам се да го получа следващия месец.

Имам сричка "НА" от Ариана, ако някой има нужда мога да я предам в гр. София.

Успех на всички!

# 2 111
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз взех два продукта точно от Техномаркет....

# 2 112
И аз комбинирах 2 продукта от Техномаркет във физически магазин

# 2 113
  • Sofia
Здравейте,
днес поръчах тиган грил simply clean от Зора, макар че ми е в близост, понеже не шофирам и нямаше как да отида до магазина, излиза ми освен ваучера да доплатя 15 лв. И също така доставка 5 лева, надявам се да си заслужава, така или иначе щях да си купувам, с втора капачка кока кола  нищо, на друг мейл регистрирана, доволна съм, аз  която не пия кола, а купувам за поводи и не са ме пропуснали лятото с една раница, ваучер на емаг също, не се оплаквам 🙂искам да се включа и в игрите за бира, ние тъмна пием столично бок, Хайнекен също,но игри за тях няма, на сладкотии няма да се включа, София мел мен не ме зачитат и с две и с двайсет и две бележки.

Лека вечер на всички,

и аз благодаря за труда на Станимир, както и на момичетата споделящи фейсбук игрите, макар че и там ми се закучиха нещата🤔, Инстаграм не го разбирам и нямам времето да го разуча...

# 2 114
Аз взех два продукта точно от Техномаркет....
И аз комбинирах 2 продукта от Техномаркет във физически магазин

Аз първо си избрах два продукта и на касата ме върнаха и казаха, че мога да взема само един продукт за 40лв. или повече, ако е за 1ст. можем да го направим казаха и тогава се върнах да търся, открих тиган за 39,99лв. и го взех. Сега писах на техномаркет, да видим какво ще ми отговорят и дали ще мога да заменя този с тези неща, които първоначално бях избрала.
Благодаря, че споделихте. Аз чела недочела знам, че имаше нещо такова ама за кой магазин беше не съм разбрала и се съгласих със служителките.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 22:05 от sun.rain

Общи условия

Активация на акаунт