Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 967
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 115
Снощи към 11 вечерта спечелих лаптоп от Милка толкова се радвам, толкова го исках, това ми е най-голямата награда. Някой назад беше спечелил, всички ли бележки искат или само тази с която е спечелено и за колко време дойде?

Честито. Искат бележките с които е спечелен. Много внимателно сверяват всичко.
Честито и от мен! Аз спечелих слушалки днес в 14.25 с втора бележка. Някой знае ли куриерската фирма, която ги доставя. Също имам и шоколад с магнитче от по-първата игра.

# 2 116
  • пловдив
Момичета, може ли линк къде да регистрирам капачката на колата

Бяла капачка-10 символа
Успех
https://www.coca-cola.bg/opitai-sveta-ot-svoqta-kuhnq
Нищо не печеля Sad

# 2 117
  • Сливен
В момента има ли някаква игра,с покупка на сокове?Thinking

# 2 118
  • София
Здравейте,
днес поръчах тиган грил simply clean от Зора, макар че ми е в близост, понеже не шофирам и нямаше как да отида до магазина, излиза ми освен ваучера да доплатя 15 лв. И също така доставка 5 лева, надявам се да си заслужава, така или иначе щях да си купувам, с втора капачка кока кола  нищо, на друг мейл регистрирана, доволна съм, аз  която не пия кола, а купувам за поводи и не са ме пропуснали лятото с една раница, ваучер на емаг също, не се оплаквам 🙂искам да се включа и в игрите за бира, ние тъмна пием столично бок, Хайнекен също,но игри за тях няма, на сладкотии няма да се включа, София мел мен не ме зачитат и с две и с двайсет и две бележки.

Лека вечер на всички,

и аз благодаря за труда на Станимир, както и на момичетата споделящи фейсбук игрите, макар че и там ми се закучиха нещата🤔, Инстаграм не го разбирам и нямам времето да го разуча...
https://www.heineken.com/bg/bg/agegateway?returnurl=%2fbg%2fbg%2fuclpromo

# 2 119
А какво стана с тези кодове, който са от новата промоция, но изпива че са невалидни. Изпратиха ли ви други от кола?

# 2 120
С миналогодишните ваучери за Тефал в Техномаркет и мен ме върнаха на каса. Не можело по два артикула до достигане на 40 лв, трябва единия да е минимум 40, някакви такива ми ги говориха. Та се връщахме да търсим нещо, което не изисква още толкова да доплащам ( защото не искам ). Тогава си взех много хубав термос, ползвам си го всеки ден.
Тази година нямам ваучер, но, ако все пак се излъже да ми пусне, дано само не е за тази верига!
Днес регистрирах още 4 капачки и съм с кръгла нула Grinning

# 2 121
  • Бургас
Нещо се е закучила колата с тези ваучери. Спря да пуска май 🤔
От 2-3дена регистрирам кодове и нищо.
Трябват ми още наколко неща за кухнята😊. Добре, че всички у дома пием много кола, та поне да не ме е яд.

Днес при лудия пазар, който направихме в Кауфланд, от 10 талончета, за първи път ми се падна 2 лв. Другите ще ги регистрирам.

И за мое учудване, нямам продукт, който да регистрирам за игра с КБ... 😳🤔Ейй, как зсе минАх 😂

# 2 122
Аз пък снощи пазарувах от Кауфланд през пандата и понеже валеше дъжд, синият им бон е на тъмни петна от капките. А имам продукти за три игри. Joy Ще го регистрирам, защото продуктите, цените им и дата, касов бон се виждат, пък да видим какво ще стане.
Пп Сега го погледнах, поизбледняли са петната като е изсъхнал. Снощи беше в трагично състояние.Сега остава и да спечеля нещо с него. Grinning

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:02 от sis_ko

# 2 123
  • В страната на бурите
Тези сини бонове от Кауфланд  не са удобни за регистрация. При сгъване лесно се размазват буквите - имам такава бележка, от сгъване в портмонето й се размаза цифра от номера и ми я отказаха за регистация. Оттогава гледам да не ги прегъвам много.

# 2 124
sis_ko,  като пазарува от Кауфланд през Панда-та , дадоха  ли ти талончета?

# 2 125
sis_ko,  като пазарува от Кауфланд през Панда-та , дадоха  ли ти талончета?
Сега като ме пита проверих пак торбите, но не, не са ми дали. Трябваше да дадат две. Но предният път имаше талончета, явно са ги забравили, сега ще пиша на Пандата да ги стегнат. То не че нещо ще спечеля, ама като ми се полагат, трябва да ги дават.
Пп Тя играта до днес, спестили са ми ги.

# 2 126
  • у нас
sis_ko,  като пазарува от Кауфланд през Панда-та , дадоха  ли ти талончета?
Още в петък касиерката ми каза, че играта е свършила и талони не дават вече. А по принцип, играта е до 22.03.

# 2 127
Случайно да има някой, който да има ходене идните дни до Paradise Center? ( спечелих една награда от там, а нямам ходене до София през следващите две седмици)

# 2 128
Случайно да има някой, който да има ходене идните дни до Paradise Center? ( спечелих една награда от там, а нямам ходене до София през следващите две седмици)
те от утре ги затварят за 10 дни уж Simple Smile

# 2 129
И аз това им писах, но ми казаха, че ще работят в ограничен режим.

Общи условия

Активация на акаунт