Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 974
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 085
Току- що Еконт ми доставиха фантата на адреса ми.Просто звъннаха по тел, а куриера беше долу. Никакво известие , нищо. Не било до офис- така ми казаха, нищо не дължа. На адрес. Доволна и умно е , защото си тежи стекчето. 12х 500 е все пак, не ги броих де, сложих ги в килера, мързи ме да стана, ама там някъде, 5,6 кила.

С какви капачки са?Simple Smile

# 2 086
От кварталният магазин играта на Капи за барбарон и чаши.
Спечелих чашите. Хубави са. Доволна съм 😊

Честито,много са хубави чашите! Аз също участвах ,но не знам как да проверя ,кои са печелившите.На вас по телефона ли се обадиха и кога?Като попитах на магазинчето ,в което участвах ми казаха ,че още не са теглени наградите.
Звъннаха ми по телефона 👌

# 2 087
Игра на Хайнекен с покупка на ст-ст над 5 лв. от Кауфланд, или само с регистрация в сайта им:
https://www.heineken.com/bg/bg/uclpromo

# 2 088
Капачките на Фанта са за Coca Cola App. Опитах си няколко глътки, хубава е. При това е със захар, а не с глюкозо - фруктозен сироп.

# 2 089
В нашия град куриерите на Еконт в събота май не разнасят по адреси.Чакам стекче фанта.

# 2 090
Снощи към 11 вечерта спечелих лаптоп от Милка толкова се радвам, толкова го исках, това ми е най-голямата награда. Някой назад беше спечелил, всички ли бележки искат или само тази с която е спечелено и за колко време дойде?

# 2 091
Току-що ми дойде стека фанта от Coca-Cola App. Отворих си една, доста приятен вкус
Също така е с черни капачки и има кодове за Coca-Cola App

# 2 092
  • София
Снощи към 11 вечерта спечелих лаптоп от Милка толкова се радвам, толкова го исках, това ми е най-голямата награда. Някой назад беше спечелил, всички ли бележки искат или само тази с която е спечелено и за колко време дойде?

Честито. Искат бележките с които е спечелен. Много внимателно сверяват всичко.

# 2 093

Аз май се отказвам от Милка, много ми се искаше да спечеля, но вече ми идва в повече Confused

# 2 094
С милка съм 12/0 ще си чакам телефона от последното теглене в края на играта Simple Smile
Сега остава проблема как да скрия чувал с шоколади от децата да не ги изядат за няколко дена Simple Smile

# 2 095
Току що спечелих чаша от кафе Лаваца..

# 2 096
  • София
Не мога да намеря ястия на Кенар.. Във ФФ и ЦБА има само салати... Някъде другаде ли се намират? Аз ги търся там при салатите.

П. П. тези кексчета нали имаха някаква игра? Намалени са във ФФ.

# 2 097
Кауфланд и Лидл. При салатите са, да.

# 2 098
  • пловдив
Да питам на някой изпратиха ли му магнитчето и шоколада от Милка?

# 2 099
  • София
Да питам на някой изпратиха ли му магнитчето и шоколада от Милка?

И аз това щях да питам

Общи условия

Активация на акаунт