Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 929
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Пловдив
Спешно се налага, да купувам лаптоп Rolling Eyes
Някой случайно да има код за отстъпка, който няма да ползва?

# 2 146
  • Пловдив
Код за отстъпка нямам, но имам ваучери от Технополис на стойност 400 лв с краен срок септември 2021. Не ни предстои никаква покупка оттам и ако желаете, мога да ви ги дам на някаква по-ниска стойност. Аз също съм от Пловдив.

# 2 147
  • Под Слънцето
Благодаря за споделянето на  новата игра на Хайнекен! От 2 стекчета-- термо раница / голяма, удобна . тип КК от сивите, но тази ми хареса/ и 1 бр кен

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 19:20 от TopsyG

# 2 148
# 2 149
  • Пловдив
Лятна буря, само да се насоча към конкретен модел и ако го има там, ще пиша тези дни. Благодаря!

# 2 150
  • Велико Търново
Здравейте! Не съм писала отдавна, нещо поизоставих хобито ☺️
Вчера обаче наваксах с бележки за престиж мюсли, кит кат, Коста кафе и пуснах бележка за мултикукъра в Кауфланд (играта на кола), имам една бележка и в рафаело. От кварталния магазин имам две чинии на кока кола, хубави са и си ги ползвам вече-при нас ги дават на две коли без търкане.
Днес ходихме до Технополис да оползотворим двата ваучера от колата(миналия ден спечелих още един) за блендер. По указания на касиерката ползвах и двата ваучера за него-каза ми, че мога да ползвам колкото ваучера имам в една обща покупка. Аз и казах, че в правилата пише по един, а тя каза, че нямало такова нещо Simple Smile

# 2 151
Здравейте! Не съм писала отдавна, нещо поизоставих хобито ☺️
Вчера обаче наваксах с бележки за престиж мюсли, кит кат, Коста кафе и пуснах бележка за мултикукъра в Кауфланд (играта на кола), имам една бележка и в рафаело. От кварталния магазин имам две чинии на кока кола, хубави са и си ги ползвам вече-при нас ги дават на две коли без търкане.
Днес ходихме до Технополис да оползотворим двата ваучера от колата(миналия ден спечелих още един) за блендер. По указания на касиерката ползвах и двата ваучера за него-каза ми, че мога да ползвам колкото ваучера имам в една обща покупка. Аз и казах, че в правилата пише по един, а тя каза, че нямало такова нещо Simple Smile
Щом сте ползвали двата ваучера наведнъж и системата ги е приела и двата наведнъж значи няма никакъв проблем! Или с 2 думи от колата се правят на ударени.....

# 2 152
  • София
Здравейте, дано сте здрави, поздрави на всички за наградите. Мъжът ми преди малко спечели дървен часовник от Старопрамен. Може ли някой, който вече го притежава да сподели, дали е хубав и реална снимка. Дано все повече " колеги" от форума се похвалят с някоя награда, че при мен е суша.

# 2 153
  • Велико Търново
Станимир, явно няма проблем, затова описах ситуацията. Бях се ориентирала към едни тави за втория ваучер, но жената ми каза, че не е проблем двата за блендера. Извика колежка, за да и диктува кодовете - искам да кажа, че явно не се беше тя заблудила нещо, защото другата касиерка щеше да възроптае. Бяха много любезни и всичко мина без проблем. Каза, че ако спечеля още-и 2, и 3 да имам, не е проблем да се ползват заедно.

# 2 154
  • София
В кой Технополис?! Ако е така е идеално, защото съм навита да взема нещо по-голямо и смислено, отколкото тигани, които периодично се намаляват по други магазини.

# 2 155
В кой Технополис?! Ако е така е идеално, защото съм навита да взема нещо по-голямо и смислено, отколкото тигани, които периодично се намаляват по други магазини.

Намесвам се малко offtopic, но да знаете, че от утре Технополис е затворен - няма право да работи според заповедта. Евентуално от 1.04 ще отвори ако отпадне забраната.
Ще може само онлайн от утре да се пазарува.

# 2 156
Здравейте, дано сте здрави, поздрави на всички за наградите. Мъжът ми преди малко спечели дървен часовник от Старопрамен. Може ли някой, който вече го притежава да сподели, дали е хубав и реална снимка. Дано все повече " колеги" от форума се похвалят с някоя награда, че при мен е суша.
Пускам отново снимка на часовника от Старопрамен - хубав е. Батериите ги изхарчи бързо и започна да изгасва, затова сега го ползвам с кабел. Алармата още не съм я тествала. Има няколко режима, показва дата, час и температура. Наглася се лесно.

# 2 157
  • София
Пускам отново снимка на часовника от Старопрамен - хубав е. Батериите ги изхарчи бързо и започна да изгасва, затова сега го ползвам с кабел. Алармата още не съм я тествала. Има няколко режима, показва дата, час и температура. Наглася се лесно.

Изглежда много добре, благодаря Ви!

# 2 158
Най-накрая и аз с ваучер, но за Техномаркет. Съответно ще изчакам, ако го затворят. Но миналата година и на мен в Технополис ми приеха 2 кода накуп. Мисля, че е до желание на управителя на магазина.
На село съм и в магазина, който не харесвам са пуснали игра на Житница - при покупка на продукти над 5лв в кутия - наградата е 1 мултикукър и 3 чанти.

# 2 159
  • Бургас
Утре чакаме ли някакви тегления? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт