Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 911
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Слогана на Tefal едно време беше "Тефал мисли за всичко" имаше и виц за една мутра и един тиган ...
За съжаление това е само слоган и Тефал не може да мисли вместо някои, а колко хубаво щеше да е ... Това са само спомени да не си помисли някой нещо.

# 2 191
Нови регистрации ли направихте в колата?
Вече не знам колко капачки Регнах и нищо Sad

# 2 192
  • София
Тези,спечелили чаши от 3в1,след колко време ви звъннаха? Нямам доверие на моя,от сутринта 4 пъти му звънях, той си метнал телефона някъде.. а му казах да чака уж.. мъжка му работа

# 2 193
  • София
Тези,спечелили чаши от 3в1,след колко време ви звъннаха? Нямам доверие на моя,от сутринта 4 пъти му звънях, той си метнал телефона някъде.. а му казах да чака уж.. мъжка му работа
Уведомяват по имейл.

# 2 194
Целнах сутринта ваучер от Кола за Технополис и го разменям за Техномаркет или друг.

# 2 195
"и Тефал не може да мисли вместо някои"
...това беше много добро, gurgolina! Евала!

Аз засега си чакам само възглавницата от форумната игра.
И не мога да намеря магазин с новите зърнени на Теди, че да се включа.

# 2 196
  • Сф
Целнах сутринта ваучер от Кола за Технополис и го разменям за Техномаркет или друг.
Към колко го целна? Че аз към 5.30 се разправях с мм, вместо да регвам капачки Joy

# 2 197
Привет, дами! Имам питане относно данъчните декларации. За наградите данъка е за сметка на организатора в повечето случаи, но имам едни пари от играта Кашикари и от анкети, погледнах изписва ги с код 822. Ако някой е наясно ще съм благодарна да поясни да подавам ли декларация или не?

# 2 198
  • София
На мен бележката в Рафаело още ми чака одобрение, а ще ходя пак да купувам.
Някой да е чувал нещо игра за прах, че трябва да купувам🤣

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 13:36 от Не се сърди, човече

# 2 199
Някой има ли проблем с качване на бележка в играта на Bonduelle? Прикачвам бележката, попълвам всичко и като натисна регистрирай ми излиза това:
Скрит текст:
Пробвах снощи и днес отново същото.
А пък вчера се изненадах от Tesserum. Продължавам да снимам там касови бележки, защото не ми коства нищо, а от време на време печеля по 1 лв, които дарявам на някоя от организациите включени там. Вчера ме изненадаха с цели 10 лв. Въобще не очаквах, че все още има награди над 1-2 лв. Grinning

# 2 200
  • София
Преди малко направих поръчка от Технополис с ваучера и ми махна доставката, въпреки че сумата беше под 50 лв.
Редактирам - начисляват си доставка.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 18:04 от Bubble79

# 2 201
  • София
Моя е за Зора.Ако искаш може да ги разменим.

# 2 202
Успявате ли да рег. код от Прингълс? От вчера се мъча и не става.

Теглих им ма*ната вече! То всички видове браузъри пробвах - не става и не става Rage

# 2 203
Аз успях след доста нерви и опити на различни устройства и браузери единствено от Хром. Не спечелих иначе.

# 2 204
Има ли някои които не си е получил фантите от кока кола апп?
аз не  съм ги получила още.

Общи условия

Активация на акаунт