Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 849
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 415
Тези от вас ,които са спечелили от Либрес 50 лв за поръчка от сайта за бельо изпратиха ли ви каталог да си изберете и поръчате? На 19 .03 ми писаха ,че ще ми изпратят каталог ,за да си избера нещо и досега не са ми изпратили.

# 2 416
Може ли съдействие за наградите от Pringles - майка ми спечели комплект Adidas-топка, сак и разгъващи се вратички! Получи мейл, че ще й бъде доставен на посочения адрес. Обаче никъде не се попълва адрес в профила... Опитах да се регистрирам и аз, не ми иска адрес. Някой получавал ли е награда от тях или да пиша да питам. Също искат ли кена и бележката, че на бележката има и друга покупка за игра?
как успяхте да регистрирате кода, при мен само върти и не успявам

# 2 417
Успях да открия магазин, участващ в активността с покупка на Алка Хоум Кейк и спечелих плато за кейк /плато е силно казано, по-скоро е правоъгълна чиния със заоблени ъгли с размери 21*15 см./ Мисля, че е изработено от дуралекс. На мен лично ми допада, много е симпатично.
Само да отбележа, че след като попаднах на информация за тази активност на 18.03.2021 г. направих запитване във фейсбук кои търговски обекти участват, но и до днес нямам отговор.
Направих запитване и за промоцията на Лаваца /още преди 10 дни/, но и от там така и не получих отговор.

# 2 418
  • В страната на бурите
Отворихме сайта през нов инкогнито раздел. Понеже иначе не ставаше.
Може ли съдействие за наградите от Pringles - майка ми спечели комплект Adidas-топка, сак и разгъващи се вратички! Получи мейл, че ще й бъде доставен на посочения адрес. Обаче никъде не се попълва адрес в профила... Опитах да се регистрирам и аз, не ми иска адрес. Някой получавал ли е награда от тях или да пиша да питам. Също искат ли кена и бележката, че на бележката има и друга покупка за игра?
как успяхте да регистрирате кода, при мен само върти и не успявам

# 2 419
# 2 420
От кой намер звънят от Кенар ? Благодаря!

# 2 421
  • София
На мен ми звъннаха от скрит номер.

# 2 422
При мен и през инкогнито не се получава в  Pringels

# 2 423
Някой тук беше писал, че също е избран за тест на дезодорант и душ гел от Kjero, нещо получихте ли, защото аз още не съм....

# 2 424
  • Бургас
Vikito, аз също чакам доставката им.
Мисля, че ще се забави, понеже доколкото четох из сайта, нещата се изпращат от Австрия.

# 2 425
Сега хвърлих едно око на сайта. Важи само за Австрия, Германия и Швейцария. И български сайт ли има?

# 2 426
Vessi*, относно Либрез - изпратиха ми веднага каталог, вече поръчах и чакам за изработка.

# 2 427
  • Сливен
Идвам с положителен отговор от Бондюел-аз съм спечелилата.Innocent

# 2 428
Сега хвърлих едно око на сайта. Важи само за Австрия, Германия и Швейцария. И български сайт ли има?

И аз писах същото преди време, но те са се регистрирали и "спечелили". Дано си получат нещата.

# 2 429
  • Пловдив
Предстояща игра на Toffifee. https://www.toffifee-promo.eu/
На стикерите, където я видях пишеше, че не е обвързана с покупка.

Общи условия

Активация на акаунт