Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 020
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 625
  • Сф
Не ми се прави регистрация  в сайта специално, за да пробвам.
Не е нужда регистрация.
Ок, сега като се наобядвам специално заради теб ще пробвам и ще пиша Wink
Не става- невалиден код Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 13:58 от PureLove

# 2 626
https://www.pringles.com/centraleurope/en/contact-us.html   Ето тук може да се свържете с Pringles при всякакви проблеми / Грешен код, Не зареждане на сайта и др./  ( Пишете им на английски , защото ако им пишете на български ще Ви изпратят имейл , че нищо не разбират и да им пишете на английски)

# 2 627
  • София
Ооо писах им на Прингълс и през формата... На Английски 🙂.
И пак влизам в болница. Егати и месеца. Поне като излезем ще купувам Бондюел, че ще минаваме на диета. Дано да има добри предложения.
Няма ли някъде томбола за престой в болница?!

# 2 628
  • Велико Търново
Ооо писах им на Прингълс и през формата... На Английски 🙂.
И пак влизам в болница. Егати и месеца. Поне като излезем ще купувам Бондюел, че ще минаваме на диета. Дано да има добри предложения.
Няма ли някъде томбола за престой в болница?!
Има, наградата е здраве! И аз съм в играта активен участник Sad

# 2 629
  • Варна
Здравейте, някой случайно да има ваучер за отстъпка в Jysk?

# 2 630
  • София
https://ucha.se/lidl Подарък 1 месец безплатно при абонамент за 1 г.

# 2 631
Освен заради здраве, искам вече да идва новия месец и да пуснат нови игри. Тези ми писнаха вече.

# 2 632
От незнайно колко опита в КК имам вече втори код Wink Много съм щастлива, защото е за Технополис, какъвто имаме в града. Ако някой иска да размени Технополис за Техномаркет да ми пише, защото първия ми е за Техномаркет Simple Smile Няма пълно щастие Simple Smile
Милка пак яко ме дразнят, сигурно 10 и повече бележки имам там и все опитай пак, ама кила се качват така Simple Smile

# 2 633
Май само аз не съм спечелила от Лаваца Grinning Само с 2 бележки ама се надявах на нещо Grinning
В КК участвах само с 2 подарени кода, че не пия такива неща и нищо естествено

Аз пробвах с 6 бележки в Лаваца и нищо не нацелих.

За бельото с ваучера от Либрез, и аз нищо не съм получила, а преди 20 дни пуснах поръчката. Комуникацията с тях е наистина тромава - чакаш по 5-6 дни за отговор, ако изобщо ти отговорят.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 16:44 от Carina_007

# 2 634
Аз се чудя дали да разменя ваучера за бельо от Либрес.Имайте предвид нещо за пазаруването от Техномаркет.Онзи ден получих имейл от тях,че мога да поръчам онлайн и да отида на място,пред магазина,за да взема поръчката си.В момента този вид магазини са затворени(въпреки че нашия МБ работи по толкова странен начин,че ако не ми беше жал за работещите там,щях да ги разпространя навсякъде), така че може би да има вариант да се поръча онлайн с ваучер от Кока кола.Пишете им все пак и питайте.Участвам навсякъде,но без успех засега.Два пъти пращах сладки неща в чужбина и купувах Милка.Пазарувах на семейство под карантина и им купувах Милка.Отделно и за нас,та съм с 19 бележки и без награда🙁

# 2 635
  • София
Много ми се мрънка и на мен. Stuck Out Tongue Winking Eye  В КК нищичко, а от миналата година имам много хубава скара и ми се искаше пак да си купя нещо. Кит кат също ме пропускат, за Милка да не говорим, ама аз в техните игри никога не печеля (като изключим одеялцата), а и съм регистрирала само 3 бележки.

Skk, Earth, пожелавам ви здраве (особено на децата) и да приключват с болниците!

# 2 636
Успяватели да регистрирате в Бондюел 😀
На мен това уж регистрира и след това се появява това

# 2 637
Току що се включих в играта на КК и Кауфланд. На информация ми подпълниха номера на бележката, а аз останалата информация. Явно има неясноти какво да се нанася.

# 2 638
Нещо странно стана със сайта на колата на компютъра ми -не ми дава нито да се логна нито да създам нов профил някой да има идея откъде стана това чудо и как да го оправя?

# 2 639
От незнайно колко опита в КК имам вече втори код Wink Много съм щастлива, защото е за Технополис, какъвто имаме в града. Ако някой иска да размени Технополис за Техномаркет да ми пише, защото първия ми е за Техномаркет Simple Smile Няма пълно щастие Simple Smile
Милка пак яко ме дразнят, сигурно 10 и повече бележки имам там и все опитай пак, ама кила се качват така Simple Smile
Разменен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт