Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 041
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Пловдив
Трябват ми мб за виваком.Давам 1 капачка каменица и песен на лично изпълнена от мен🎶☺️😊
Нз какво става този месец,че така ми отидоха мбте,а ме засичат на 22 чак..

# 1 786
  • София
Аз пък не мисля, че прикриват куриера. По добре да се изложат пред един клиент, който всъщност не е клиент, а само получател, от колкото пред голяма фирма, която може пак да им възложи голяма поръчка. Защото, ако е виновен куриера по-добре да го накажат и да послужи за назидание и Молпед да види, че веднага се взимат мерки при инцидент.

# 1 787
ЧЕЗ Електро България АД
9 ч.  ·
Регистрирай се за електронна фактура СЕГА и спечели една от нашите награди: 
**
🎁 13 безплатни сметки за ток
🎁 смарт часовник “Apple ”
🎁 смартфон “Apple”
🎁 таблет “Apple”
🎁 кафеавтомат “Philips"
**
Регистрирай се за електронна фактура: https://info.cez.bg/webint/vok/index.php?fbclid=IwAR08smeE9lxWni … Km9tg2tZRBHCmbuH8
**
Общи правила и условия: 👉 https://www.cez.bg/bg/za-klienta/specheli-s-e-faktura/rules.html … XYronSm1Dkw27oLOY

# 1 788
  • при късмета
Аз пък не мисля, че прикриват куриера. По добре да се изложат пред един клиент, който всъщност не е клиент, а само получател, от колкото пред голяма фирма, която може пак да им възложи голяма поръчка. Защото, ако е виновен куриера по-добре да го накажат и да послужи за назидание и Молпед да види, че веднага се взимат мерки при инцидент.
Изобщо не се знае водили ли са разговори с Молпед и какви. Ако получателя не се обади или сигнализира по някакъв начин, до тях може и изобщо да не стигне цялата истина. Ако изобщо стигне нещо. И при сигнал така или иначе, до изпращача отива тяхната версия

# 1 789
  • София
Но нали те знаят, че е проведен разговор с молпед може да се разбере и излагацията ще е много по голяма. И не вярвам да прикриват един куриер, за какво, коя голяма фирма ще рискува вместо да го уволни. Никой не е застрахован от лоши служители, важно е как ще решат проблема.

# 1 790
По повод случката с празния плик- миналата седмица чрез Спиди получих закупения ваучер от зайците за Ф.( в офис и с платена доставка три и нещо). Прибирам се, отварям сивия плик и...белия от оупън пуш-незапечатан и празен...веднага писах по месинджър на зайците и след извинения, на следващия ден всичко беше наред-отворих пратката още в Спиди, момичето ме погледна странно, но...

# 1 791
Влязох в НАП да си проверя информацията.
Имам декларирана предметна награда с определена стойност, но в колоната размер на удържания данък пише "0,00", т.е. явно те не са ми внесли данъка.
В този случай аз какво мога да направя?

# 1 792
Дано не съм права , но и Аз мисля,че куриера се е изкушил и е “прибрал” наградата. Много неприятна ситуация:
Защо иначе ще отваря плика ей така и да пита нали няма проблем. Трябва да го отвори пред получателя , ако има нещо нередно се пише протокол на място , иначе по-трудно приемат рекламации...
Незнам за другите куриерски фирми, но Имам познати работещи в Спиди и там наистина взимат мерки и виновен или не си отнасяш рекламация - глоба , без много да му мислят, ако има недоволен клиент..
Та и в случаят мисля,че куриера ще има рекламация начислена от фирмата ,в която работи , око се повтори отново ще го “накажат” и после пътечката..
Има такива нагляри , че дори да са виновни, ще дойдат с високо вдигната глава , все едно нищо не е станало.

Нищо не му дължите! Simple Smile 🤞🏻

# 1 793
  • при късмета
Влязох в НАП да си проверя информацията.
Имам декларирана предметна награда с определена стойност, но в колоната размер на удържания данък пише "0,00", т.е. явно те не са ми внесли данъка.
В този случай аз какво мога да направя?
Има защо "удържан" и "внесен" да са различни думички. Ако не беше внесен изобщо нямаше да го виждаш там. Това показва само, че не са го удържали, т. е. взели от теб, а са го платили те. Няма нужда нищо да правиш

# 1 794
При мен не е активна играта на прингълс
И при мен излиза същото-СЪЖАЛЯВАМЕ, НО НАШЕТО СЪСТЕЗАНИЕ В МОМЕНТА НЕ Е АКТИВНО!
Моля, върнете се пак утре между 11 ч. и 20 ч. ЕЕТ (източноевропейско време) или EEST (лятно източноевропейско време).

# 1 795
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Отлично начало на деня 😁. С ваучер съм от колата за Технополис с регистриран код в 5.30.

# 1 796
Скрит текст:
При мен не е активна играта на прингълс
И при мен излиза същото-СЪЖАЛЯВАМЕ, НО НАШЕТО СЪСТЕЗАНИЕ В МОМЕНТА НЕ Е АКТИВНО!
Моля, върнете се пак утре между 11 ч. и 20 ч. ЕЕТ (източноевропейско време) или EEST (лятно източноевропейско време).
Играта беше активна между 11 и 20 часа. Днес пак ще е така, затова ви показва, че не е активна, защото отваряте сайта извън този часови диапазон.

# 1 797
В Coca-Cola App остана само Томболата. Време е да пуснат нещо хубаво!

# 1 798
  • Пловдив
От вчера е така!Дано днес пуснат нещо хубаво.За протокола-от вчера награда от радио енерджи.

# 1 799
  • София
Да, чакам пижамите. Ако са и качествени ще е супер. Трябват ми 2-3, задържам да си купя, тъй като щяха да дават такива награди.

Общи условия

Активация на акаунт