Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 992
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 905
Магси, опенпуш не толерират такива разменки, един потребител да вземе с друго име ваучер. Имаше споделено, че предупреждават с изтриване на ъкаунти за такива неща.

# 1 906
# 1 907
http://eva.bg/games/134-Igrata-na-EVA-i-APIVITA някой бе споделил, че се заплаща доставката от спечелилия, иначе интересна игра.

# 1 908
Игра с покупка на Kinder Pingui и някакво друго с натрупване на сумата https://konkurs-bg.blogspot.com/2021/03/specheli-nagradi-vaucher … inder-pingui.html

Не съм сигурна дали ще участвам и в това, не могат ли да пуснат игра на чипс, да има и нещо солено за малко разнообразие Grinning

# 1 909
  • София
Някой да има излишно талонче от доминос? На мен спряха да ми дават..

# 1 910
Вчера регистрирах КБ от Билла в играта на Престиж, бисквити Мюсли, но не съм сигурна съвсем, че номера на КБ ми е коректен.
4441 е, как Ви се струва?

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:57 от Не се сърди, човече

# 1 911
Вчера регистрирах КБ от Билла в играта на Престиж, бисквити Мюсли, но не съм сигурна съвсем, че номера на КБ ми е коректен.

На Билла са все такива четирицифрени и странни номерата съм чувала, не пазарувам много от там. Но щом я е приело, няма проблем, че някой път ги отчита като вече регистрирани.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:56 от Не се сърди, човече

# 1 912
На Била номерата на касоввите бележки са с по-малко цифри.Регистрирайте си я спокойно.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 13:57 от Не се сърди, човече

# 1 913
Блокираха ми инстаграма  някой на ясно ли е дали и кога ще ми го пуснат. Confused
Взех си  играчката от water wipes.. по добре да бяха пратили пакет кърпички Grinning
 Чакам кутия лайън и чаша от нескафе
 Някой да  има код за отстъпка в хм или абаут ю?

# 1 914
Как ти го блокираха? Изобщо ли не можеш да си влезеш в профила или само не можеш да коментираш?

# 1 915
  • Сф
Аз пък си изядох бисквитите с мюсли  без да знам, че има игра Simple Smile Ще взимам пак.

# 1 916
И аз се сетих, че бях купувала киндер пингуи, проверих бележката, от 14-ти ми е. Аман. Smile

# 1 917
  • София, Дружба 2
Блокираха ми инстаграма  някой на ясно ли е дали и кога ще ми го пуснат. Confused
Взех си  играчката от water wipes.. по добре да бяха пратили пакет кърпички Grinning
Water wipes кой куриер им разнася подаръците? Увеодомяват ли предварително, че ще идват? Аз още нямам нищо, а лошото е, че на адреса за доставка няма кой да им отвори. Simple Smile

# 1 918
Water wipes кой куриер им разнася подаръците? Увеодомяват ли предварително, че ще идват? Аз още нямам нищо, а лошото е, че на адреса за доставка няма кой да им отвори. Simple Smile
Повечето пратки са изпратени с БГ пощи Sad(

# 1 919
  • София
Дойде ми лаптопа от Милка.

Общи условия

Активация на акаунт