Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 167 028
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 1 950
# 1 951
Вчера една от форумните игри трябваше да изтегли 20 потребители, а не ми излиза в камбанката нов отговор. Мисля, че възглавници трябваше да е наградата или поне въпросът беше свързан с матраци.
П.П. Редактирам се. Спомних си, че на 18-и трябва да теглят, ама аз тази седмица съвсем оплесках дните и датите. Сега погледнах, че днес е 18-и.

# 1 952
# 1 953
Рафаело се излагат за 1 ст не искат ми приемат бележката

# 1 954
  • София
Рафаело се излагат за 1 ст не искат ми приемат бележката

Хората са си го написали МИНИМУМ 5лв..

# 1 955
Нарочно са ги пуснали за 4.99 лв. Така трябва да се направи по - голяма покупка. Отдавна го правят този номер организаторите на игри. Преди години Калиакра точно за 1 стотинка ми казаха, че няма да ми приемат бележката, след като ги бях питала. Не са за 1 стотинка, а за това да купиш повече.

# 1 956
  • София
Като промоцията на Милка в актуалната брошура на Била. Бисквитите са по 1, 49 😂 За 4 ст. не можеш да стигнеш 6 лв.

# 1 957
# 1 958
  • София
Печеля хамак от Кит Кат. По имейл ли уведомяват?

# 1 959
Търся ваучер на тефал за Техномаркет ако някой разменя да пише на лс.

# 1 960
  • София

Честито. След 2-3 дни ще ти звъннат по телефона

# 1 961
С възглавница съм от форумната игра
 Много съм щастлива. Благодаря за споделянето. С друго не мога да се похваля за сега

# 1 962
  • оттам, откъдето започва България
В Толк онлайн има анкета за изборите - 90 точки. Трябваха ми още 30 точки за ваучер, поръчах си идън ред.

Толка са много коректни - не съм имала проблем с ваучер до момента, винаги в срок ги получавам.
Обаче анкетите са безумни. Получавам имейл в 11:09 за анкета, в 11:12 я отварям - "Квотата е запълнена" или "Не отговаряте на техническите изисквания", при положение, че в имейла изрично пише анкетата да се попълни от компютър и аз това правя. Joy Много им се ядосвам.
Другото е - попълвам и след известно време се появява бял екран "Съжаляваме, но прекратихме участието ви в анкетата, защото кликвате твърде бързо" или нещо от сорта, което е безумно.

Всичко, което описваш, се случва и при мен.

# 1 963
  • София

Честито. След 2-3 дни ще ти звъннат по телефона
Много благодаря!

# 1 964
С ваучер за 20 лева  съм от Либрес,но се чудя какво да поръчам?!

Общи условия

Активация на акаунт