Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 945
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Пловдив
Ето и моята козметика от Либрес. Имах три ваучера, но си харесах неща за над 87 лв, та доплатих още 30тина с доставката.

# 2 026
Искам да благодаря и тук много на  потребителя bugi6 за подарения ваучер от Кока Кола за Тефал! 🙂 Дано има повече такива добри хора като нея! Пожелавам на всеки да прави добро всеки ден , да бъде много здрав и да печели в игрите наградите , които най-много желае!

# 2 027
Подарявам код за 20% отстъпка на аксесоари и устройства на Huawei в Теленор. 💯 До 25.03.2021 важи.

# 2 028
има ли активна игра с касови бележки в момента

# 2 029
подарявам 1000МБ от теленор. който иска да пише на ЛС

ПОДАРЕНИ!

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 16:53 от NeRu8791

# 2 030
Сега виждам че печеля от форумната игра,страхотна награда,с удоволствие ще си я ползвам възглавницата 😚
От колата пак съм на нула и в миналогодишната игра и сега,почти 20 участия и нищо.Подарявам я предимно,че само аз пия вкъщи,ама то направо си го платих ваучера и се отказвам.Иначе се точа на един миксер,но явно няма да стане.

# 2 031
И На мен също въобще не ми върви в тая кола.... Дали защото регистрирам от стария си профил... Нямам време да правя нов, здраве да е!

# 2 032
Игрите в инстаграм си ги запаметявам.
Под снимката в дясно има бутон - save . И така от време на време си ги проверявам в профилът, за да не ровя 😂😂😂
Нямам късмет там, не ме теглят или не съм и разбрала,ако са..

# 2 033
Наистина, и на мен ми е най удобно да записвам игрите в Instagram в "колекция". Проверявам си само записаните, а не всички профили, които следвам. След като играта изтече, я премахвам от колекцията със записани. Simple Smile Върши работа, защото ми се е случвало да ми отбележат името грешно и да не получа известие за тагването. Иначе, да, наградите не са с купища, но това си е и до късмет, а и конкуренцията не е малка там Joy

# 2 034
В Инстаграм разчитам да ме тагнат. Ако не ме тагнат, няма да разбера, че печеля.

И аз така Wink

В Инстаграм игрите може лесно да се проверява кои са печелившите.Просто проверявате сторитата,като кликнете на логото на самата страница която пуска играта.Понякога ги пускат и на Стори във Фейса.Аз винаги така откривам кои са изтеглени.На някои игри си ги обявяват и в страницата на самата игра или в отделен пост.

# 2 035
  • Сливен
Когато спечелих наградатa от инстаграм,ме бяха тагнали в стори и имах съобщение от страницата на Билла Кулинариум(това което е като стрелка).

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 19:37 от сикрет

# 2 036
  • Plovdiv, Bulgaria
Включих се с две бележки в Бондюел и една в Zewa.
От кауфланд царевица консерва я пишат само Царевица и им снимах бележката с консервите, дано няма проблем. Прочетох набързо правилата, не видях да пише нещо за бележките. Иначе грах замразен си го пишеше Bonduelle. Rolling Eyes

# 2 037
Какви критерии имат от Толк панела..
Няколко пъти вече или ме изхвърля и не получавам точки или не отговарям на критериите им.. С това темпо ще събирам точки поне 2 години , иначе сравнително често изпращат анкети, но с тези 5т само... Neutral Face

# 2 038
  • София
Аз се включих в Пингуи/Милк шните - там как са описали изсикванията за наименованието. Не знам дали са взели предвид коментарите тук, но факт, че за първи път виждам толкова подробно описание на касовата бележка. Което веднага ме подсеща за всички квартални магазинчета, гаражчета, че и големите вериги, които не могат да си оправят системите. Май най-точни са Фантастико в изписването на стоката. Но определено възможностите за регистрация на касовата бележка се стесняват значително по този критерий. Отделно, че не качваш никакви данни на бележката. Само снимка и техни хора обработват всичко нататък. Сега проверих и всичко е наред с отчитането на бележката

# 2 039
Какви критерии имат от Толк панела..
Няколко пъти вече или ме изхвърля и не получавам точки или не отговарям на критериите им.. С това темпо ще събирам точки поне 2 години , иначе сравнително често изпращат анкети, но с тези 5т само... Neutral Face
Днес имаше анкета в Толк за сокове,за 100 точки-1 лв.
От друг сайт ми пратиха също анкета,но излъгах ,че съм на 28 години и ме изхвърли.

Последна редакция: пт, 19 мар 2021, 18:17 от Velosport

Общи условия

Активация на акаунт