Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 908
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
Ние само Зева купуваме вкъщи, а и в Лекси редовно има намаление. Нооо не обичам да я складирам по повечко. Участвах с една бележка и не печеля. И в Каменица ме няма.

То не е само до складирането. Все по-често има игри на различни марки... Та дори и на едни и същи като Маги. Може и аз да греша де, но след набутването с Маги и СофияМел предпочитам да се включвам с 1-2 бележки, ако изобщо ми трябва нещо в периода, отколкото да купя я колко пъти. И като се знам какъв съм карък и не спечеля, после няма и да има какво да купя. На Зева имаше игра преди 3 месеца. С 2 бележки нищо. Сега имам една. Не очаквам да спечеля. Савекс миналата година пусна последователно 2 игри. Емека имаха. Милде наскоро, ама нямах ходене до Лидл и така си остана.
Тоест има достатъчно игри. Ако не е тази, ще е друга😁

# 2 251
До се похваля с първите си успехи в инстаграм игрите Sunglasses

Зайците естествено не ме изтеглиха, но за съжаление не казаха и нищо конкретно за нови оферти.

# 2 252
Zewa теглят всеки понеделник и бележките участват само в текущата седмица.

# 2 253
Tchibo имаха ли някаква активна игра? Нещо ми се върти, че имаше....

# 2 254
  • София
На 20.03 дадох адрес за новата фанта и днес имам известие от Еконт, че утре ще е при мен. Много са бързи (за София)
КК Не са ми пращали потвърждение на имейла.

# 2 255
  • Бургас
Стек Фанта и аз чакам (в Бургас). Имам потвърждение на имейл, но още нямам изпратена пратка.

Zewa-та, много ще им е солена играта. Поне бележките да участваха за целият период. Ще си помисля, дали да се включа, поне веднъж.

За зайците, нямах възможност да се включа в бройката за 300,че бях в движение. Там загубих вече, какво, кога, за какво...

# 2 256
А тези ваучери за преживяване май само за София важат? Ние от провинцията така или иначе няма да може да се възползваме от тях. То не си струва. Изобщо няма да се включвам, и без това е доста скъпа тоалетната хартия.

# 2 257
  • Бургас
Днес ходихме до МД, но зайците ми пуснаха само 1 ваучер. Уж, по 5 бр на човек, ама.. Явно не е календарен месец. Идея си нямам.

# 2 258
гледах op-тегленето. Доста хора са участвали, чак се изненадах. Но ми направи впечатление и колко неприязън има в хора към тях.

# 2 259
Игра на Лакрима с различни условия и награди:
https://www.instagram.com/p/CMuzN-Zj1UP/?igshid=9pkgt9fhip8h

# 2 260
Получих съобщение от Спиди за утре от Нухелт. Това Милка ли е ? 🤔

# 2 261
Ако не се лъжа произвеждаха Race up .
П.с и аз в Зевата бях с една бележка няма ме! Няма да се включвам повече.
Получих съобщение от Спиди за утре от Нухелт. Това Милка ли е ? 🤔

# 2 262
В магазините на Зора мога ли да използвам ваучер от КК като закупя 2 продукта, или трябва поне 1 продукт да е за 40 лв.

# 2 263
  • София
Току-що спечелих Бира понг комплект от Туборг. Понеже се отказах от Арианата, реших да си пробвам късмета с другите бири. Joy

# 2 264
  • Сф
гледах op-тегленето. Доста хора са участвали, чак се изненадах. Но ми направи впечатление и колко неприязън има в хора към тях.
Много им е кофти маркетинга, лайфа беше чист провал за мен-230 човека макс

Общи условия

Активация на акаунт