Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 899
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 265
И както бяха 220, рязко падаха на 190 зрители.
Едната девойка видимо се дразнеше от всички въпроси след първия изтеглен печеливш.
А някой от тук няма ли да се похвали с ваучер или зайци Simple Smile

# 2 266
гледах op-тегленето. Доста хора са участвали, чак се изненадах. Но ми направи впечатление и колко неприязън има в хора към тях.
Много им е кофти маркетинга, лайфа беше чист провал за мен-230 човека макс

Госпожичките са много зле. Изтупани там, четяха от нещо, все гледаха настрани. Прави ми впечатление, че са сякаш поставени лица, изобщо не знаят за какво става въпрос.
"Имаме най-различни оферти за спЕди" (Speedy)
Всичко ми е много изкуствено.
Този ID номер така и не разбрах къде мога да го видя.
Те обясниха да купим ваучер и на линка, който излизал да съм видяла номера. Е, ако не искам да купувам ваучер как да разбера?!

# 2 267
И аз сега го пуснах-трагедия! Този номер не го знам къде е,и да са ме изтеглили,няма как да разбереш. Никой ли не ги пита като няма оферти за извън Сф,що не пуснат офертата за кеш по картите?! 🙄 Много са ми измислени. Вече спрях и да въртя,то за ч** са ми тези точки...

# 2 268
  • София
Голяма суша, голямо нещо при мен. На всичкото отгоре не ми одобряват бележките в Рафаело и Киндер Пингуи от миналата седмица. Писах, да видим какво ще отговорят, то мейлът за контакт е един и същи за двете игри.
Ако някой има излишен код за Спорт депо и няма да го ползва, би ми спестил малко пари, защото едното дете си е харесало маратонки там.

# 2 269
В Пловдив някой открили магазин който участва в промоцията на кока-кола за чиния? Никъде не мога да открия все още  от тази промоция.

# 2 270
  • Сф
Току що целнах Зора! Не вярвах, ама ето че станах..

# 2 271
И аз регистрирах току що, но нищо.

# 2 272
Голяма суша, голямо нещо при мен. На всичкото отгоре не ми одобряват бележките в Рафаело и Киндер Пингуи от миналата седмица. Писах, да видим какво ще отговорят, то мейлът за контакт е един и същи за двете игри.
Ако някой има излишен код за Спорт депо и няма да го ползва, би ми спестил малко пари, защото едното дете си е харесало маратонки там.

Изпрам ти код.

# 2 273
Относно този ID на ОР, казаха, че се виждал в насочващия линк след купуване на оферта, Ама докато го измислят къде е , бая време им отне. Тези момичета сякаш идея си нямаха.

Уж нови оферти ще има, ама това ги слушаме вече с месеци.

# 2 274
  • София
Зева са променили номера на Петър Аймалиев. Сори, но до тук бях с тях. Не че им пука, но на мен ми писва от такива неуредици. При това ужким всичко е видимо. То не останаха брандове и агенции, които да не се дънят.

# 2 275
  • Сф
Относно този ID на ОР, казаха, че се виждал в насочващия линк след купуване на оферта, Ама докато го измислят къде е , бая време им отне. Тези момичета сякаш идея си нямаха.

Уж нови оферти ще има, ама това ги слушаме вече с месеци.
Ами те защо допускат изобщо да не се казват имената?Две имена? Защо тая ай ди опция в анкетата изобщо?При положение че зл ниво сме и с егн тата там. И чухте ли ги какви глупости дрънкаха- не можело 2 профила на 1 устройство да събират зайци. , Значи и аз и мм сме с профили там , ама аз връткам и двата. Колко устройства имам...6 , връткам откъде може , айде де. Вкъщи сме  с уай фай и отделно 3 ай пи та от мобилния нет. Как пък ги измислят щуротиите и рестикциите, ако има кой да им се върже. Ако може да дадат 20 лв и да пазаруваш за 100 от фф примерно, страшни оферти няма що . Дип, че кфс си взимам..засега ще ги потърпя, ама вървят от зле , та по- зле.Особено сега, когато онлайн търговията е в разгара и всеки предлага отстъпки, при тях- нищо .

# 2 276
Ако не се лъжа в анкетата на зайците имаше въпрос дали сме съгласни ако ни изтеглят да бъдат съобщени имената ни. Вероятно тези, на които съобщават само ID-то са отговорили с не.
Аа, Pure Love видях, че си го писала. Blush

# 2 277
Има анкета в Толк панела, за изборите, 90 точки. По изключение не ме прекъсна по средата.

# 2 278
  • Сливен
За играта на Bonduelle -писах им във Фейса,и в Инстаграм,никакъв отговор.Дори не са прочели...

# 2 279
В един квартален магазин на Данаил Николаев 27
С чиниите не знам как са, до преди седмица имаше. Дано не са свършили.

В Пловдив някой открили магазин който участва в промоцията на кока-кола за чиния? Никъде не мога да открия все още  от тази промоция.

Общи условия

Активация на акаунт