Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 894
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 310
  • ПЛЕВЕН
Честито на печелившите в Бондюел, мен ме няма. Бележките там си бяха седмица за седмица нали? Нова седмица нови бележки или греша.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 16:36 от Gallya85

# 2 311
  • Бургас
Получих си стека с фанта.

# 2 312
  • Plovdiv, Bulgaria
Бондюел - 2 бележки не ме уважиха, но ще участвам пак сигурно, ядем ги.
Иначе печеля персонализирана бутилка от mybottle и 10 лв ваучер за Хиполенд от ФБ игра.
Отделно бях спечелила във фб на Eucerin серум за лице, но ми бяха изпратили друг крем и аз мислих, че нямат възможност и са го заменили. Днес ми пишат, че са объркали и да си чакам новия серум, а този крем да задържа като комплимент.
Еее голям късмет днес Grinning

# 2 313
  • Сливен
Не мога да повярвам-с ваучер от Бондюел съм. Dizzy Face Дано да съм аз,че името е доста срещано. Grinning

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 13:21 от сикрет

# 2 314
Имам дежавю от миналатата година как си напълних шкафа с консерви и не спечелих нищо с 4 бележки печеляяя цвекло и боб за месец Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 315
  • Сливен
С една бележка съм,ама се чудя сега,кога ще се свържат(за смарт-часовника пише 30 дни,а иначе за ваучерите само че ще се свържат,явно ще се чака) и дано наистина съм аз.Поне някоя и друга цифри,от касовата бележка да бяха качили...

# 2 316
  • пловдив
И аз не печеля на бондюел, но сега регистрирах още една бележка, иначе днес печеля крем на Виши от фейсбук игра 👌👌👌

# 2 317
На ваучера от техномаркет на кола пише че е за физическите магазини,но някой пробвал ли да е поръча онлайн нещо и да го въведе в кода за отстъпка?

# 2 318
  • varna
Аз пробвах и не се получи.

# 2 319
# 2 320
  • Някъде там, ела и провери...
Здравейте, и мен ме няма в Бондюел, бях с една бележка. За сметка на това се обадиха от Нестле - печеля ваучер от кит-кат 😁✌️ и вчера раницата от Хайнекен, която е супер готина(по моят вкус)

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 14:04 от Xepka

# 2 321
  • ПЛЕВЕН
Бондюел добавиха тримата липсващи за ваучер

# 2 322
  • Сливен
От Бондюел отговориха,че ще се свържат с печелившите по емайл,дo края на деня.Ще чакам,пък дано късмета се усмихне. Wink

# 2 323
Аз едва днес получих мейл от КК,че са ми приели данните и да чакам смс от Еконт за Фантата.
Май само в София ги получиха.Ние от провинцията ще чакаме
аз днес си получих фантата.

# 2 324
  • Под Слънцето
Добавиха ли ви зайците от анкетата? Там.. по 3 К мисля бяха обещали.
Фантата ми хареса на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт