Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 897
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 205
  • София
За Прингълс от телефона беше някакъв ад...забива, не ми изкарва напълно страницата, тотален цирк. Седнах на компа и през Мозилата стана без проблем, но не спечелих. То след толкова въвеждания пак че прие кода.
Играете ли в играта на Била за спестяването? На мен ми се вижда много приятна независимо от крайния резултат, а и напоследък много добри оферти имат.

Гледам, че пак сме отворили работа на админите Simple Smile Sorry за което, ама...

# 2 206
Бондюел нали днес трябва да изтеглят печелившите от първата седмица? В секция победители са писали 13.04, може би е някаква грешка.

# 2 207
  • Велико Търново
За наградите от играта на Давидоф и Кауфланд някой получавал ли е обаждане или имейл?

# 2 208
Аз едва днес получих мейл от КК,че са ми приели данните и да чакам смс от Еконт за Фантата.

# 2 209
Бондюел нали днес трябва да изтеглят печелившите от първата седмица? В секция победители са писали 13.04, може би е някаква грешка.
В правилата пише, че днес обявяват.

# 2 210
Някой да има телефон на организаторите на играта на Рафаело/на мейла не отговарят/?
Днес и цевата и бондюел не са си потрошили краката да бързат да обявяват печеливши..що ги слагат тия срокове да пишат когато ни дойде кефа ще изтеглим някакви имена..

# 2 211
Имам имейл от VIDAS, че скоро ще ни пратят студени чайове. Газираните напитки от последното пращане така седят, то не се стопли пусто време, че да ги пием с кеф. Та искам да похваля VIDAS, нито ги търся, нито ги мисля, те ми пишат и пращат

# 2 212
VIDAS: ОЧАКВАЙ СКОРО!
Да, готови сме със студените чайове и след две седмици ще започнем да подготвяме четвъртата пратка от твоята награда!
Ще получиш по 12 бутилки от 500 мл от всеки вкус VIDAS билков студен чай -> 48 бутилки.

# 2 213
Днес ми донесоха шоколада и магнитчето от Милка.
Фантата я няма още.

# 2 214
Супер, значи да очакваме Милка.

# 2 215
  • Сливен
Да,наистина днес трябваше да обявят първите печеливши.

# 2 216
  • Plovdiv, Bulgaria
Някой да има код за Доминос (брауни, кола, сладолед)
Подарявам код за 20% отстъпка в About you до 30 април.

# 2 217
Антоанет Пепе има за 25% в about you. PEPE25

# 2 218
А как печелите от Vidas? Поръчвате нещо ли? Simple Smile
На Каменица наистина им се свидят чашите този път. От около 40 капачки, само една чаша има. Grinning И тя е по-скоро водна според нас. Simple Smile

# 2 219
Аз едва днес получих мейл от КК,че са ми приели данните и да чакам смс от Еконт за Фантата.
Май само в София ги получиха.Ние от провинцията ще чакаме

Общи условия

Активация на акаунт