Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 877
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 325
Разменям техномаркет ваучер за технополис

# 2 326
  • София
С награда съм от Розали!!! Много се радвам и съм благодарна, че открих и тази възможност за игра тук в темата :-*

# 2 327
  • София
Добавиха ли ви зайците от анкетата? Там.. по 3 К мисля бяха обещали.
Вярно, аз нямам нищо.

# 2 328
  • Варна
И аз днес си получих фантата, така че не само в София ги разнасят. Може би зависи кой кога им е писал е-мейл. Още не съм я опитала.

# 2 329
И според мен не зависи от града, а може би от това кога са изпратени данните. (аз съм ги изпратила на 12.03.2021г, 17:52ч. и си ги получих в събота, за гр. Добрич става въпрос)

# 2 330
И аз днес я получих фантата. ММ ходи до Еконт и понеже беше на неговия номер,му я дали заедно с пратката.

# 2 331
  • София
Изпращат мейли за scrabble играта от промоцията на Нестле. Носят ги Спиди.

# 2 332
И аз днес си получих Фантата. И на мен и на децата много ни хареса. Свежа е . На 16.03 пратих данните, не са ми пратили потвърждение на имейла.
От Зайците не са ми дали бонуса.
От Кит- Кат ми се обади днес една много мила дама и тъй като офиса им бил в близост до офиса на Спиди, който посочих, каза че направо ще ми го донесат вкъщи до 30 дни.
Слушалките от Монтстър да ги отписвам ли вече? Някой дали ги получи?

# 2 333
  • София
Зайците ще заредят бонусите до края на седмицата.

# 2 334
Слушалките от Монстър щели да ги разпращат след понеделник. Още малко търпение. Blush

# 2 335
Получих си кремчетата със снимка от нивея бях ги прежалила от ноември месец и шоколада с магнитче-някакво момче ми звъни поне пет пъти докато ме намери твърдейки че на навигацията му няма такъв блок.Направо се замислих дали реално ми има блока или си го измислям..
В групата за размени пак се предлат капачки на кола срещу ваучер ..има за всички не се блъскайте..

# 2 336
Ако някой е спечелил таблет от Каменица, и ако го е получил вече, може ла да каже какъв тип е.

# 2 337
Здравейте , изпратих кода си .
Благодаря ви за бързата реакция 😊
Успех на всички !!!!
П.с. имам код за 10 лв от анкети за Емаг , но няма да го ползвам , ако някой иска да го разменим .

# 2 338
Слушалките от Монстър щели да ги разпращат след понеделник. Още малко търпение. Blush

На мен днес ми казаха до две седмици. Доставката е стигнала до Европа и търсят превозвач до България.
 Ковидът бил виновен.Flushed

# 2 339
От зайците са ми превели точки за касовата бележка от Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт