Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 850
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Сф
Според мен проблема идва от интернет доставчика. Скоро гледах какво предлага моя като оферта и видях, че за индивидуален IP адрес иска по 5 лв на месец, иначе IP адреса бил локален. Предполагам доста хора са ни навързали така. Или аз не съм разбрала правилно.
Статичен и динамичен ай пи адрес има. Повечето и аз сме със статични- т.е. не се променя адреса, винаги е един и същ. Не е от това.

# 2 356
В Кауфланд кодовете се регистрират до 28.03.21г.

# 2 357
Тази раничка на Милка я имам от някаква тяхна игра от преди 5-6 години, ако не и повече. Много е хубава и здрава. Точно вчера я пренаредих, заедно със зеления куфар на Теди - също от преди години. С него ще изпращам детето на първата му екскурзия, живот и здраве!

...Липсват ми тези гарантирани хубави награди!

# 2 358
  • София
Преди 2 седмици говорих по телефона с момиче от Кока Кола 😇 Увери ме, че и след месеци да е, ще си получим слушалките от Монстър 😇

Получих си шоколадчетата с магнитчета ☺️

И не съм мрънкала отдавна 😂😂😂 Не успявам да спечеля от Кока Кола кодче за Тефал 😇😇😇 Мрънкането тук помага 😇

# 2 359
Technomarket
Вчера в 15:36 ч.  ·
💥 Отдел Издирване
ти отправя ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО💥
Тръгни по следите на най-щастливите моменти и ги улови в неповторим кадър!
🎁 Отдел Издирване
ще подари на един от вас специален 📸фотоапарат, с който да издирва красиви мигове.
‼Всичко, което трябва да направиш, за да имаш шанс за НАГРАДА, е да гледаш много внимателно Отдел Издирване всеки петък от 22.00 часа, защото в края на всеки епизод до края на сезона ще ти задава въпрос - верният отговор ти носи възможност да си ПОБЕДИТЕЛЯТ!
Наградата е предоставена от Technomarket
. Пълните условия за участие може да видите тук: https://nova.bg/series_movies/text/1211/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2 … MNgDTRtQnKw7R1McM

https://www.facebook.com/otdelizdirvane/posts/224096055789030

# 2 360
  • Бургас
Имах три нови капачки за тефал.
Единият пробвах на профила на мм, пак греда. Вече 10 капачки и нищо.
Другите две мисля да ги регна на едното дете да видим...
Ама се чудя по кое време да е 🤔😳

# 2 361
Каква е играта на кола за мултикукърите в Кауфланд? Колко бутилки трябва да се купят?

# 2 362
Каква е играта на кола за мултикукърите в Кауфланд? Колко бутилки трябва да се купят?
2 по 2 литра, поне така казват на информация. На кутията ги пише всички разфасовки, но ....
И в 00:25 регистрирах и нищо 🙊😂

# 2 363
Някой  да е взимал електронен ваучер за Емаг от тях?Как пристига, по мейла ли? И защо и за него пише до 2 седмици , за бога..оф..
Имам заявен ваучер за Емаг на 8 март, още не са ми го пратили. Питах тук преди време дали е нормално да го чакам толкова дълго, но не бях уточнила, че е за емаг и ми отговориха за ваучертите Edenred, че се чакат по месец. А това за емаг е просто един код, получава се на мейла, нямам представа защо трябва да отнема седмици...
Моят ваучер за емаг го изпратиха на email след около два месеца от заявката

# 2 364
Касови бележки за чашите от нескафе искат ли?

# 2 365
  • Велико Търново
karzz , аз моите и двата ги спечелих около 5 сутринта. Пробвала съм обаче и около 6,както казват повечето момичета и не спечелих. За двата ваучера имам регистрирани общо десетина капачки. Вкъщи доста се пие кола.
За играта в Кауфланд - на рекламата в магазина пише, че участват всички разфасовки. На информация изобщо не ме питаха, просто ми дадоха картата. Аз взех 2 по 1.5л, защото голямата ми се разгазирва и не я предпочитам. Надявам се да не е проблем 🙄
И на мен ми се обадиха днес за магнитчето на Милка. Нямам търпение да видя с кое послание съм спечелила

# 2 366
Касови бележки за чашите от нескафе искат ли?
При мен не.

# 2 367
Игра на Виденов и Като две капки вода :
https://videnov.bg/game/kapkite

# 2 368
Шоколада пристигна

# 2 369
Кой куриер носи шоколадите на Милка?

Общи условия

Активация на акаунт