Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 896
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 280
Стекчето Фанта ще пристигне след половин час при мен,в провинцията. Майка ми каза,че трудно се отваря капачката.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 10:26 от Velosport

# 2 281
  • Сф
Има анкета в Толк панела, за изборите, 90 точки. По изключение не ме прекъсна по средата.
Aз нямам.Проверих и в сайта. Някой  да е взимал електронен ваучер за Емаг от тях?Как пристига, по мейла ли? И защо и за него пише до 2 седмици , за бога..оф..
Че имам точки за него, а не ми се чака за ваучер Идънред по пощата, до 15то число и тнт и още 150 точки, отидОха 2 месеца още..

# 2 282
И аз нямам такава анкета.
По мейл го пращат, да , и отнема време, не помня точно , но поне 10-ина дни.

# 2 283
  • Варна
Разменям ваучер от Техномаркет, за Технополис.

# 2 284
Намерих игра във ФБ- някой да я е играл дали не е измама?

# 2 285
  • Сливен
Да ви питам- Еконт ли носят шоколада Милка ,с магнитчето?

# 2 286
  • Сф
И аз нямам такава анкета.
По мейл го пращат, да , и отнема време, не помня точно , но поне 10-ина дни.
Благодаря!
Е, 10 дни  по-добре, ще взема и после ще купя храна на котката, нищо че имат доставка емаг до еконт .

# 2 287
Здравейте, в правилата на Лаваца пише, че трябва да се прикачи снимка на касовия бон. Как качвате снимка? Не ми дава такова поле, след като регистрирам данните си и номера на бележката, директно изписва Опитай пак! ... Според правилата  теглят печелившите, а не са с моменти награди. Или аз нещо не съм разбрала?

# 2 288
Здравейте, в правилата на Лаваца пише, че трябва да се прикачи снимка на касовия бон. Как качвате снимка? Не ми дава такова поле, след като регистрирам данните си и номера на бележката, директно изписва Опитай пак! ... Според правилата  теглят печелившите, а не са с моменти награди. Или аз нещо не съм разбрала?
Не сте разбрала.Наградите са моментни и при евентуална печалба,искат снимка на касов бон.

# 2 289
  • София
Захарче, Elenka Elenka, благодаря! Кодът вече е приложен, детето щастливо!

# 2 290
# 2 291
  • София
Някой  да е взимал електронен ваучер за Емаг от тях?Как пристига, по мейла ли? И защо и за него пише до 2 седмици , за бога..оф..
Имам заявен ваучер за Емаг на 8 март, още не са ми го пратили. Питах тук преди време дали е нормално да го чакам толкова дълго, но не бях уточнила, че е за емаг и ми отговориха за ваучертите Edenred, че се чакат по месец. А това за емаг е просто един код, получава се на мейла, нямам представа защо трябва да отнема седмици...

# 2 292
Пак го пращат до месец. Не си само ти заявила ваучер, може да нямат кодове в момента. Wink

# 2 293
# 2 294
  • Сф
Някой  да е взимал електронен ваучер за Емаг от тях?Как пристига, по мейла ли? И защо и за него пише до 2 седмици , за бога..оф..
Имам заявен ваучер за Емаг на 8 март, още не са ми го пратили. Питах тук преди време дали е нормално да го чакам толкова дълго, но не бях уточнила, че е за емаг и ми отговориха за ваучертите Edenred, че се чакат по месец. А това за емаг е просто един код, получава се на мейла, нямам представа защо трябва да отнема седмици...
в самата форма на награда от емаг, още преди да го заявиш, пише- до 30 дни, ако не бъркам, преди малко гледах и затворих прозореца. А реално след колко ще дойде ще пиша, получих мейл вече, че ми е заявен. Така или иначе, той е малко по-малко точки от Идънред ваучера, няма обвързване с до 15 то число, няма ходене до пощенски клон и реших да го взема него, по - удобно ми е,  а и при всички положения ще е по-бърз от другия, а и за него ми трябват още 120 някъде точки, кой знае кога щях да ги събера. И за мен е загадка защо не го пускат веднага, но сигурно счетоводно са им обвързани нещата на месец, иначе те за нашите анкети отдавна са си взели парите, няколко пъти по 20, ама да не се минат нещо..защо да заделят. Сега новите да им платят и от тях да метнат по 20 на заявилите ваучер. Малко като пирамида Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт