Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 862
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 370
Кой куриер носи шоколадите на Милка?

M&BM Express

# 2 371
На мен ми казаха, че няма значение колко литра е, само 500ml не може и че номера на касовата бележка да го запиша без нулите в началото, което много ме съмнява, ама така ме накараха...

Каква е играта на кола за мултикукърите в Кауфланд? Колко бутилки трябва да се купят?
2 по 2 литра, поне така казват на информация. На кутията ги пише всички разфасовки, но ....
И в 00:25 регистрирах и нищо 🙊😂

# 2 372
Касови бележки за чашите от нескафе искат ли?
При мен не.
И при мен не иска куриера

# 2 373
  • Сф
Аз поръчах вече с ваучер на фудпанда, зайците ми го дадоха най- накрая. Сигурно са разбрали, че умирам от глад..
Бобс, пиши им пак, ако ти се занимава.

# 2 374
Коя куриерска фирма разнася наградите на Активия?

# 2 375
И при мен не става с капачките от колата...

# 2 376
  • Plovdiv, Bulgaria
ММ е снимал капачка от кола със 7 цифрен код, къде се регистрира или е стар?

# 2 377
# 2 378
От две седмици обикалям като луда Български пощи и все не намират играчка-гушко на WaterWipes. Търсиха по име, адрес  и нищо не откриват. Писах на месинджър на WaterWipes и преди малко ми отговориха, че играчките са изпратени на 8.3.21 г. Вече не знам какво да правя.  Всички от форума ли си получихте наградата?

# 2 379
От две седмици обикалям като луда Български пощи и все не намират играчка-гушко на WaterWipes. Търсиха по име, адрес  и нищо не откриват. Писах на месинджър на WaterWipes и преди малко ми отговориха, че играчките са изпратени на 8.3.21 г. Вече не знам какво да правя.  Всички във форума ли си получиха наградата?
Потърсете я в централната поща като обикновен пощенски плик, също попитайте дали не са Ви я оставили в пощенската кутия, защото ако е така може да Ви е открадната.

# 2 380
  • София
Току-що ми се обади любезна дама, за да ме уведоми, че печеля награда от играта на Кенар. Доволна съм Simple Smile

# 2 381
Току-що ми се обади любезна дама, за да ме уведоми, че печеля награда от играта на Кенар. Доволна съм Simple Smile
Честито! И на мен преди малко  ми се обадиха, с престилка съм аз.

# 2 382
В Милка вече съм с 8 бележки ... и нищо.
Някой намирал ли е нещо в пакетите на София Мел? Днес си купихме 2 стека, и се чудя за колко голямо нещо да гледаме че обикновено ММ прави хляба и може и да го пропусне Simple Smile
Някой питаше за Давидоф, още преди 1-2 седмици се обадиха че печеля кафе, още не съм го получила.

# 2 383
  • София
С кеф да си я ползвате. Аз очаквам сет за салати ( както го нарече дамата по телефона).

# 2 384
С кеф да си я ползвате. Аз очаквам сет за салати ( както го нарече дамата по телефона).
Благодаря! И вие да си го ползвате с удоволствие . Сета е много хубав. 😊

Общи условия

Активация на акаунт