Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 837
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Колата и на мен не ми даде ваучер.
Опитвам се да отворя Милката да си регистрирам бележката , но не става....

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 11:00 от Захарчето

# 2 506
  • Бургас
Ужас! Симона.
Колата взеха да се скръндзят яко вече 🤔

# 2 507
Аз сутринта пак пробвах в колата за ваучер , но отново нищо - вече някъде 45 кода и нищо , явно от начало раздадоха повечето вучери и сега не са останали много

# 2 508
Аз сутринта пак пробвах в колата за ваучер , но отново нищо - вече някъде 45 кода и нищо , явно от начало раздадоха повечето вучери и сега не са останали много
И за ваучерите за Емаг лятото беше така. В един ден спечелих 6 ваучера от 10 капачки, след това 1 месец над 100 кода, от които нито един печеливш...

# 2 509
Вчера към 17:50 колата ми пусна ваучер. Чак се изненадах, не очаквах. Четвърти опит след първия ваучер, за който чаках доста.

# 2 510
Аз пък редовно купувам от колата в пакет 2 х 1.5 и не мога да участвам. 45 участия за тефал са много. Това са платени два ваучера. Wink Не си заслужава.

# 2 511
  • Варна
Ехаа току що спечелих будилника на Старопрамен Grinning. Благодаря Heart на всички които споделяте игри! От два месеца съм в темата и вече съм с книга от форума, а сега и часовника Sunglasses

# 2 512
  • Сливен
На 99% съм сигурна,ама пак да питам-в играта на Лидл(тази,където трябва,за възможно най-кратко време да открием двойка еднакви карти),няма значение на кое място си,нали така?Защото вече няколко пъти прочетох правилата и така го разбрах.Съмнението ми (1% Grinning )е, че преди имаше игри,където трябва да си се класирал на определено място,за да участваш за награда. Simple Smile

# 2 513
  • Вестерос
И аз от колата съм с нищо, към 10 имам регнати все по различно време.

# 2 514
  • София
Погледнете топ 10 на играта на Лидъл, дали има смисъл да се хаби човек :https:www.dnes.bg/memory/winememory.php

Има печеливши за 4та седмица в Куинс

# 2 515
В играта на Лидл не е важно кои са в топ 20. Ще се избира на случаен избор. А неразбралите нека да играят денонощно😉

# 2 516
  • Варна
В играта на Лидл не е важно кои са в топ 20. Ще се избира на случаен избор. А неразбралите нека да играят денонощно😉

На мен не ми стана ясно, само по веднъж ли имаме право да участваме там?

# 2 517
  • София
В началото на седмицата спечелих още 2 ваучера точно в 00.44, в понеделник за технополис, в 00.44 във вторник за Техномаркет.. до тук съм с 9 ваучера и изобщо не се оплаквам, но това че казвам само печелившите, а ви спестявам колко още кода са опитай пак.. казвам го, защото много се изписа,че някои хора са "му хванали цаката" През нощта така и така не спах,преброих си белите капачки, точно 112.. от които 9 са били печеливши или така да се каже, съм оцелила момента на регистрация.. тоест 103 опитай пак.. но все още съм напред мисля.. всички приятели и семействата, моето и на мъжа ми,фми носят капачки...9 ваучера х 40лв са 360лв 112 коли х 2.60лв са 291лв.. правя тези сметки,защото се опитвам да хвана колко всъщност печелят те..

# 2 518
Печелят, печелят. Те правят реклама и на Тефал по този начин, поделят си "масрафа".

# 2 519
Аз повече няма да се занимавам с Кока Кола, ясно е че нямам късмет в тази игра и това е ! Благодаря много на bugi6 и ma6kata7 за подарените ваучери  ! Ще си купя нещо хубаво с тях и приключвам! Единият от ваучерите е за Техномаркет , но там няма продукта който аз искам, има го само в Технополис, Някой ще иска ли да разменим ваучер за Техномаркет за ваучер за Технополис

Общи условия

Активация на акаунт