Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 837
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 520
Писах на София мел.
Това ми отговориха , търсим стикери Wink

Здравейте,

Играта стартира на 1.4.2021, като тогава ще можете да откриете повече информация, правила и условия.
Ако не откривате стикер вътре в пакета, за съжаление не е сред печелившите.

Поздрави,
екипът на София Мел

# 2 521
Разменям код за футболната игра на Прингълс за 1 код за Кока Кола

# 2 522
От фанта портокал купена за повод ми се падна ваучер за технополис
Толкова кола пия и да се падне от фанта 😂😂 е тва ако не е карък

# 2 523
Има ли как да се свържем с Прингълс?!  Имам няколко кода и не успявам да си ги регистрирам.
Опитвам от различни устройства и браузъри Не и Не .. зарежда и до там 😡

# 2 524
Разменям 2 ваучера от Зора за Технополис. Искам да си купя ножове, но в Зора ги няма.

# 2 525
Новия слоган на Кока Кола: С нашата Невероятна промоция искаме точно това - "Богатите да станат още по-богати , а бедните да станат още по-бедни" !!!

# 2 526
  • София

Това ми се падна от късметите на Теленор. Някой иска ли го?

# 2 527
Аз така и така пия кока-кола, но значително по-малко, не ме е яд, че не печеля. И от ваучерите в играта със Зора също не спечелих. Обаче не бих отказала, като редовен консуматор, карта в която да събирам стотинки за изпита кола. Накрая да си купя нещо 😁

От играта на Либрес, дето похвалих Бети Бонес за адекватната и бърза реакция за бельото- още го няма. Минаха повече от 20 дена от уговорката за размер и какво да бъде. Писах им миналия петък. Казаха че поръчката е готова и ще я пратят. Е, още няма нищо.

# 2 528
Е значи снощи късметът ми е бил невероятен. Пробудих се и регистрирах един код от колата в 3:18 и съм с ваучера за Зора. Тоя път вече ще си купя ютията, която я нямаше в Технополис.
Регистрирах и още една бележка в Милка, ама пак греда там.

# 2 529
От колата пак нищо и от мен, но за нес кафе се учудвам... имаме по 5 бележки с ММ и нищо, никаква чаша, дано да има гифт карта накрая...Вече другаде не участвам, имам една бележка за Рафаело и нескафе. Дано от 1.04 пуснат повече хубави игри.

# 2 530
Другата седмица ще има промоция на бисквитки Милка в Лидл - 1 кутия шоко минис и една кутия лила стикс на обща цена от 2,99 (може да се купи още нещо дребно, за да станат 6 лв). Но е само с приложението Лидл плюс.
Освен това ще имат боб яхния на Кенар за 2,99 (това може да се купи и без приложение).

# 2 531
  • Пловдив
От Теленор ми се паднаха  1000 МВ за 3 дни ползване в България. Ако някой ги иска да пише ЛС.

Подарени.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 16:07 от ceci.d

# 2 532
  • Под Слънцето
Има ли някой идея защо се завъртат снимките на кб при качването им в определени сайтове на игри?
Много ме дразни! Че и няма как да изтриеш и пробваш да въртиш файла докато се качи в нормален изглед.

# 2 533
  • Сф
Има ли някой идея защо се завъртат снимките на кб при качването им в определени сайтове на игри?
Много ме дразни! Че и няма как да изтриеш и пробваш да въртиш файла докато се качи в нормален изглед.
Това ти е от тел.И моя прави така.Така мисля де.Обаче като застана в определено положение и не ми ги върти.Мм като го хване и все ги завърта.Затова мисля,че от тел ,ама не разбирам защо. В сайт не ми се е завъртала.Но аз снимам предварително и после качвам,да видя аз че е ок бележката и се вижда добре и не е завъртяна.

# 2 534
  • Под Слънцето
Не зная дали е от телефона. Още съм със самсунга от  спаркс-а. Рядко по сайтовете има "изтрий кб" .. ако не ми харесва снимката, да речем. Затова снимам няколко пъти, качвам в поща, свалям на компютъра. Гледам коя е най-най. И качвам нея. Обаче те си изглеждат нормално. А като ги кача, са на ляво.

Общи условия

Активация на акаунт