Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 166 834
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Сф
Много операции бре! Качвай направо от тел.Не знам , на мен още след снимането с тел и я завърта понякога.Дали не е нещо от големината на файла не знам.Нямах проблем със стария тел.Тоя е нов и даже тук ми пише че файла е голям ,та може и при теб нещо такова да е.Някой тук писа ,не помня за коя игра ,че си ги препраща в Месинджър и оттам качва в сайт после.Общо взето бая сме  борещите се с тия снимки Simple Smile

# 2 536

От играта на Либрес, дето похвалих Бети Бонес за адекватната и бърза реакция за бельото- още го няма. Минаха повече от 20 дена от уговорката за размер и какво да бъде. Писах им миналия петък. Казаха че поръчката е готова и ще я пратят. Е, още няма нищо.

Не си единствена, и аз имам поръчано бельо, миналия петък ми казаха, че е подготвена за понеделник /предположих 22.03/, но уви не съм го получила все още.
На последните ми две съобщения не са отговорили, а са прочетени.

Чакам ги до края на месеца, и ще видя дали може да се пусне жалба към КЗП.

# 2 537
  • Под Слънцето
PureLove, обикновено ги прави снимките 2+ мб, та не е и от това.
Как да е. Одобрени са ми и 2 те кб бързо, за което се радвам.

# 2 538
  • София
Здравейте, за колко време одобряват бележка на Киндер? Имам снимана от понеделник и още нямам нищо в профила ми.

За моите им отне 6 дни. Писах им, отговориха, че обикновено им отнема 2 работни дни.

# 2 539
  • оттам, откъдето започва България
Аз повече няма да се занимавам с Кока Кола, ясно е че нямам късмет в тази игра и това е ! Благодаря много на bugi6 и ma6kata7 за подарените ваучери  ! Ще си купя нещо хубаво с тях и приключвам! Единият от ваучерите е за Техномаркет , но там няма продукта който аз искам, има го само в Технополис, Някой ще иска ли да разменим ваучер за Техномаркет за ваучер за Технополис

Станимир Иванов, респект за това, че обобщаваш и ни качваш игрите в темата. Дано имаш време и желание и занапред да го правиш.

Обаче, получил си ваучери от Кока Кола като подарък от съфорумки (нещо, което не се случва на всеки), ами използвай ги!

# 2 540
  • Sofia
Привет, ще чета назад, че сте писали и ще се наслаждавам на печелившите в темата 😘 много напечено тия дни деца, дистанционно обучение, хоум офис... Искам си на работа.... Включвам се в бондюел случайно взех два продукта. Отделно взех тигана на Тефал оребрен уж, ама не съвсем за Тефал грил тиган 55 лева много са се изфантазирали Зора...аз платих 20 лева доставката и доплащане..

# 2 541
  • Пловдив
Здравейте, за колко време одобряват бележка на Киндер? Имам снимана от понеделник и още нямам нищо в профила ми.

За моите им отне 6 дни. Писах им, отговориха, че обикновено им отнема 2 работни дни.
Къде им писахте? И аз чакам одобрение от понеделник.

# 2 542

А аз получих мейл, че ми отхвърлят бележката. От Кауфланд е, а те изписали - "Kinder млечен десерт 30 гр".
Не е приятно, като че ли аз не съм изпълнила някое условие на играта. Като имат изисквания за точно изписване на продукта в бележката - да го отправят първо към магазините, в които зареждат продуктите си.
Купуваш участващите продукти - накрая не можеш да се включиш в играта.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 19:55 от Illy_

# 2 543
  • София
Скрит текст:

info.bulgaria@ferrero.com

Магси, мислех да поискам кода, че ми трябва и съм харесала един от аксесоарите на Хуауей, ама някак рязко в сайта на Теленор всичките са "В момента не е достъпен онлайн".

# 2 544
Някой получил ли е наградата биърпонг от Туборг? Ще може ли снимка или ориентировъчно размери?

# 2 545
подарявам 1000МБ на теленор който ги иска да пише на ЛС

# 2 546
Някой ако иска код за Huawei  телефони с отстъпка до 40% от приложението на Теленор,да пише.
Подарен

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 22:30 от Bella_Sun_

# 2 547
https://www.facebook.com/watch/?v=444614790153696

И това, не е игра, но е добра инициатива и  има подарък:

# 2 548
Опитах се да регистрирам касова бележка в анкетата за оценяване на Кауфланд и ми изписва, че трябва да е от последните 3 дни, моята разбира се е от преди 4 дена ... От кога е тая простотия, преди можеше да се регистрира поне бележка от текущия месец?

# 2 549
Опитах се да регистрирам касова бележка в анкетата за оценяване на Кауфланд и ми изписва, че трябва да е от последните 3 дни, моята разбира се е от преди 4 дена ... От кога е тая простотия, преди можеше да се регистрира поне бележка от текущия месец?

Мисля, че винаги е било така поне последната една година - бележка не по-стара от 3 дни. Също така регистрацията е еднократна. За разлика от Лидл - там в анкетата може да се участва многократно.

Общи условия

Активация на акаунт