Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 998
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 685
  • Бургас
Зайците много се бавят. Още нищо нямам!
Днес май трябва да има обявени Пюрината!
Друго чакаме ли?
Пюрината пише 6.04 🤔 какво толкова ги бавят.
Вярно. Ужас! Голямо чакане ще има.

# 2 686
  • София
Аз нямам зайци..

# 2 687
  • Бургас
Писах на зайците в месинджъра и ми отговориха,че днес или най-късно утре ще ми качат зайците!

# 2 688
Дано пуснат пак ваучер за Фантастико или за друга верига.

# 2 689
Вече тотално се отказвам от колата. Регистритах около 40 капачки и нищо Sad

# 2 690
Добър ден от толкова игри и нищо нито Милка, нито Кит Кат ,Бондюел,и други .Е стига де след няколко дни имам и рожден ден .Стига вече.Дано връщането тук помогне.Мрън мрън.Дано април месец има повече интересни игри.И между другото купих си вече 2 пакета брашно и вътре нямаше  нищо.

Относно пакетите на София мел и аз си купих два и ми направи впечатление на дъното на единия има някакви числа а другия няма незнам дали това трябва да търсим вътре но за всеки случай ги запазих .

# 2 691
Вече тотално се отказвам от колата. Регистритах около 40 капачки и нищо Sad
Аз съм вече 158 кода - Опитай пак и нито един ваучер, явно вече свършиха ваучерите, добре че са 2 от съфорумките да ми подарят и да си купя нещо 😊, отново им благодаря много !

# 2 692
  • София
Има още ваучери, сутринта целнах един на Зора.

# 2 693
  • Бургас
В колко часа?

Имам един код и мисля, ако се събудя през ноща да се пробвам.

# 2 694
Аз не можах да спя и пробвах в три часа. С два кода не спечелих, третият не беше приет (сайтът все едно блокира) и като пробвах пак ми изписа, че вече е използван. Сега не знам дали не е спечелил...

# 2 695
  • София
Аз не можах да спя и пробвах в три часа. С два кода не спечелих, третият не беше приет (сайтът все едно блокира) и като пробвах пак ми изписа, че вече е използван. Сега не знам дали не е спечелил...
Ако е спечелил ще имаш имейл на пощата.

# 2 696
Нощес пробвах в 2,6 и 7 часа по три кода на час, на 2-3 кода ми даде някаква грешка и не пожела да ги регистрира.
Според мен заради това че пускаше повече в началото в края на играта са намалели ваучерите и ще е много трудно да се оцелят.
Чакам резултатите от нескафето ..да споменавам ли че не обичам нескафе а купих достааа та нямам търпение да видя как пак не печеля нищо от тях.

# 2 697
Същата работа и при мен тази нощ с третия код, хайде да им пишем.
ПП Такава безсъница с години не ми се беше случвала😶

# 2 698
Аз не мога да спя заради смяната на часа - влияе ми странно, не заради колата. Simple Smile
Регистрирах от профил на баща ми, трябва да го питам дали не е получил имейл. И в Кенар играе тази седмица, но щеше да ми каже, ако са му звънели...

# 2 699
Бе, преди 10-15 години не ми пречеше, пренастройвах се от сега за след малко😄 Нощес съвпадна обаче и с пълнолунието.

Общи условия

Активация на акаунт