Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 994
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 700
Този номер познат ли Ви е? Дали е някаква измама? Не вдигнах... Играла съм в Памперс, но не ми се вярва да ме изтеглят за колата

# 2 701
Номер на теленор е,проверявайте първо в гугъл доста често има инфо.

# 2 702
Номер на теленор е,проверявайте първо в гугъл доста често има инфо.
Благодаря ти! Уж погледнах, но не открих и затова реших да попитам....

# 2 703
Понеже си мислех ,че от Water wipes  са ни взели за мезе си използвах жокера и звъннах на началник в пощите. Казаха ми 2 дни е за най- далечните точки на територията на странаха. Тук минаха над 20. От кърпичките казаха,че всеки ден им пишат хора,които са си получили. А аз останах с впечатление, че само една/ две се похвалиха. Уж хора от Варна били ги получили, пък хора от София не сме.

# 2 704
Качили са печелившите за ваучер за пазаруване от Лидл

# 2 705
Този номер познат ли Ви е? Дали е някаква измама? Не вдигнах... Играла съм в Памперс, но не ми се вярва да ме изтеглят за колата

Това е номер на Теленор за важни клиенти. Ще ти предложат нещо за преподписване вероятно. Или ако си подавала някакво оплакване, да се разреши проблема.

# 2 706
Безплатните топки,които даваха от Ефбет,гледам в Олкс една се продава за 100 лв,а в Спорт депо от същата марка са по 39 лв

# 2 707
  • София, Дружба 2
Понеже си мислех ,че от Water wipes  са ни взели за мезе си използвах жокера и звъннах на началник в пощите. Казаха ми 2 дни е за най- далечните точки на територията на странаха. Тук минаха над 20. От кърпичките казаха,че всеки ден им пишат хора,които са си получили. А аз останах с впечатление, че само една/ две се похвалиха. Уж хора от Варна били ги получили, пък хора от София не сме.
Не се безпокой, не си сама и аз съм в същото положение. Подарък няма, в София съм, писах им, казаха, че хората им благодарят и продължават да ги получават...... Може би само ние с теб още не сме получили нищо. Аз не съм на адреса за получаване, но там нон стоп има човек и до тук нищо не са носили. Според мен си е чист рекламен трик, но пък не знам дали се замислят колко секунди трябват на човек да смени положителното си мнение с отрицателно такова във Фейсбук. Аман от тарикати вече.
Лаваца качиха списъка с печелившите  и мен ме има с бележката само с лаваца, без да пише крема е густо.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 18:03 от Picky

# 2 708
Юхуу, печеля от Лидл! Joy
Май бяха ваучери по 50 лв. (иска ми се). Grin

# 2 709
Печелившите от играта на лидъл с мемори картите
Днес, 29 март, жури изтегли на случаен принцип 20 от участниците, всеки от които спечели по 1 ваучер.

Ето и техните имена, без редакторска намеса, така, както са записани при записване на резултата си.

1. МАРТИНА    дИМИТРОВА
2. Дора            Александрова
3. Диана            Бойкова
4. Росица    ЕФТИМОВА
5.Николай    Папазов
6. Кремена    Тарлева
7.красимир      скорчелиев
8. Боян             Нейков
9.Мукатес        Мюмюналиева
10.Анна              Делкова
11.борислав        бориов
12. ВИОЛЕТА      ДИМИТРОВА
13. Розалина      яневска
14. Калоян         йорданов
15. Диана        шаркова
16. Венцислав   Ценков
17. Златка        ДИМИТРОВА
18. Николай       иванов
19. Ана-Мария  Анастасова
20. Rumen       Petkov

Прочети още на: https://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2021/03/29/vijte-koi-pech … ane-v-lidl.484976

# 2 710
  • Елхово
Има качени печеливши в Зева!

# 2 711
  • добрич
Има качени печеливши в Зева!
С една бележка съм и ваучер 200 лева  -  още не мога да повярвам Simple Smile

# 2 712
Някой ако има код за сладолед от Доминос и няма да го ползва бих го взела на лично съобщение. Благодаря.

# 2 713
Мен ме няма в Зева 😂
Честито на спечелилите! Simple Smile

# 2 714
И мен ме няма, ако се наканя, може пак да взема от Кауфланд, нали тази седмица е на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт