Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 854
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Куинс публикуваха последното теглене
https://promo.queens.bg/winners

# 2 791
Часовник нов от Старопрамен ми е пратен днес и утре трябва да ги менкаме с куриера на М енд БМ. "Моят"  ще го пробутат на някой, че са поръчани точна бройка- 500.
Това е доста некоректно от страна на Старопрамен да дадат развален часовник като награда!

Тя и предната им кампания беше некоректна. Имат големи изисквания за покупка, а после пробутват китайски боклуци. Аз сменях батерия и не само аз, сега и часовниците им са такива.

# 2 792
  • Враца
Здравейте, намерих 3 капачки от кока кола, черни са. На 2 има 9 символен код а на една 10 символа. Тази с 10те я пробвах за тефал, но ми пише грешен код или нещо подобно, може би е регистрирана вече. Другите 2 капачки не знам за какво са и ги подарявам.

# 2 793
Здравейте, намерих 3 капачки от кока кола, черни са. На 2 има 9 символен код а на една 10 символа. Тази с 10те я пробвах за тефал, но ми пише грешен код или нещо подобно, може би е регистрирана вече. Другите 2 капачки не знам за какво са и ги подарявам.
Другите 2 вече не важат.Бяха за Май Спаркс.Тази,която сте пробвала,е за кока кола ап.

# 2 794
Здравейте момичета! Случайно да има някой код за отстъпка за емаг?

# 2 795
Ако Ариана искат да си направят, качествена реклама нека удължат срока на играта до края на април. Така ще си спестят много негативизъм.

# 2 796
Работили Ви приложението Lidl Plus? При мен нито скреч карти има, нито се отварят офертите и купоните и дигиталните бележки не можеш да видиш

# 2 797
Деинсталирай го, може да има ъпдейт, който си пропуснал

# 2 798
  • Варна
Приложението на Лидл ми поиска актуализация, пробвай дали няма да се оправи след това.

Мисля, че мъжът ми е един от печелившите от лидл и днес.бг Grinning, но също нямаме имейл още. Стискам палци да не съм се заблудила, въпреки, че съм 90% убедена, че фамилията я написах в бързината с малка буква. Който получи мейл да драска бързо да се нареждаме да чакаме нашите Joy

Вчера ММ купи два пакета брашно на София Мел, ама без стикер Frowning1

# 2 799
На сайта на днес.бг
Къде виждате печелившите на Лидл?

# 2 800
  • Разпиляна във въображението
На сайта на днес.бг
Къде виждате печелившите на Лидл?

Благодаря!

Ще се огледам за брашното за пица на София мел и ще се включа. Дано не забравя да регна две касови бележки за Милка.

# 2 801
Снощи в 0:46 колата ми пусна ваучер,ако някой иска да пробва, въпреки че според мен часа няма общо 🤔

# 2 802
  • София
Здравейте, някой знае ли активен код за отстъпка в Айко?

# 2 803
Днес излизат и тениските от КК апп-а. Дано пуснат вече по - хубави награди.
За толкова кратък период(около 2 седмици) и за толкова малко награди - 24бр. общо(!!!) и то глупави(тениски, шапки, суичъри, тефтери, химикалки, слушалки), са използвани над 2800 кода!!! А аз си мислих, че няма кой да си хаби кодовете за подобни награди, но явно има.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 14:56 от ЧревоУгодник

# 2 804
  • София
Прингълс са ми отговорили на оплакването и през имейл, и през Месинджър. Сега имам компенсация код за Xbox. Някой ако иска, да пише
Страшна подигравка е този копи-пейст отговор. На мен са ми писали същото, въпреки че много добре обясних на английски какъв е проблема и за коя промоция. Даже ми писали, че понеже не говорят български ми отговарят на английски. Ще спеням чипса май. Точно такива на*рани промоции ме отказват от продукти, които иначе купувам.

Общи условия

Активация на акаунт