Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 853
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 805
Какво ви отговориха все пак?

# 2 806
  • София
Какво ви отговориха все пак?
Глупости на търкалета. "Аууу, колко съжаляваме, че не се справяте са регистрирате код. Понеже не говорим български ето тук едно кодче за xbox и моля не отговаряйте на мейла". Нищо общо с въпроса и проблема.

# 2 807
  • София
Този проблем със зациклянето при регистрация на Прингълс го имам от първата възможна тяхна игра. Какво ли не правих, но не успях да се регистрирам. Опитах и на втората и ги отсвирих.

# 2 808
Здравейте, намерих 3 капачки от кока кола, черни са. На 2 има 9 символен код а на една 10 символа. Тази с 10те я пробвах за тефал, но ми пише грешен код или нещо подобно, може би е регистрирана вече. Другите 2 капачки не знам за какво са и ги подарявам.
Преди седмица намерих черна с 10 символа и я сложих в чантата,но като се прибрах у дома видях,че торбата била пробита и капачката е паднала Yum

# 2 809
Здравейте момичета! Случайно да има някой код за отстъпка за емаг?

В момента има All12 за отстъпка 12% на всичко, но не се комбинира с други отстъпки.

# 2 810
Тези от Прингълс и на мен са ми отговорили. Извинявайте първо за грубия коментар и ако искат да го изтрият дори, но може ли тези да са такива идиоти? Обясних им всичко както трябва и какъв е проблема със сайта, че не приема кодове само зарежда и т.н и те накрая ми отговорили, че много съжаляват че съм имал проблеми със сайта но не разбират какъв точно е проблема и не съм отбелязал правилно полето за какво им пиша и също така на ден за България получавали стотици кодове от успешно регистрирали се хора и би трябвало да нямам никакъв проблем със сайта! 🤦‍♂️

# 2 811
# 2 812
И аз от първата им игра мин година ги отсвирих Прингълс. Бях им писала, дадоха ми друг код за регистрация, с който съответно също не стана. Достатъчно се мъчих с браузъри, телефони, IP-та, друга регистрация... И е много тъпо да слагат кодовете отвън!

# 2 813
И аз от първата им игра мин година ги отсвирих Прингълс. Бях им писала, дадоха ми друг код за регистрация, с който съответно също не стана. Достатъчно се мъчих с браузъри, телефони, IP-та, друга регистрация... И е много тъпо да слагат кодовете отвън!

И аз съм се чудила, но...
Бях купила веднъж и ми даде, че кода е грешен. Какво ли не писах, даже с лупа съм гледала цифрите и не иска да го приеме. Писах им във формата - кода бил регистриран. Та нищо чудно някой да си снима просто опаковките и да си регистрира кодовете... Без коментар

# 2 814
Победителят от играта „Стаята на Мебели Виденов“ вече е ясен. Вижте как прекрасната Хилда Казасян изтегли на случаен принцип победителя Бисер Георгиев. Честито! А ние му пожелаваме да се радва на нашия звезден интериор, както се радваха звездите от любимото шоу на България – „Като две капки вода“. Благодарим на всички, които участваха и не забравяйте - the show must go on.

# 2 815
Не искам да мрънкам, но пак нищо от никъде. Направо ми се струва безсмислено да участвам, вече имам чувството, че си губя времето.

Иначе ето няколко игри и от мен.
https://www.facebook.com/Borovets.wafers.biscuits/photos/a.24521 … 1262298244167544/
https://www.facebook.com/lacrimadairy/
https://www.facebook.com/otdelizdirvane/posts/224096055789030
https://www.facebook.com/SuperstorePette/photos/a.26318215865434 … /282337283405496/

# 2 816
Часовник нов от Старопрамен ми е пратен днес и утре трябва да ги менкаме с куриера на М енд БМ. "Моят"  ще го пробутат на някой, че са поръчани точна бройка- 500.
Това е доста некоректно от страна на Старопрамен да дадат развален часовник като награда!

че те и батериите им бяха същите, сменихме я с куриера и пак същата работа, даже не благоволиха да ми отговорят повече

# 2 817
Старопрамен търсят възможно най-евтините награди, които да предложат . И накрая искат някакви космически цени за тези китайски боклуци.

# 2 818
  • Бургас
Все още чакам да ми начислят зайците!
Много несериозни!

Заради децата се включих с 1 бележка в Милката.
Чакам Рафаело, 3в1. Други не помня.
Снощи около 3.30ч Колата ми даде ваучер за Техномаркет.
Днес ми връчиха 4 туби с капачки, за кампанията за кувьози. Прегледах ги, но само за Мy Sparx-а кодове, няколко вида. Имаше и печеливши кенчета бира на Бургаско и не помня коя беше другата бира. Но те Бургаското нямат игра сега, нали?
Аааа, май Ариана беше другата.

Още нещо щях да пиша, ама го забравих. 😂

# 2 819

Общи условия

Активация на акаунт