Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (108) - март 2021

• 165 838
  • 2 913
  •   1
Отговори
# 2 820
  • Под Слънцето
Старопрамен търсят възможно най-евтините награди, които да предложат . И накрая искат някакви космически цени за тези китайски боклуци.

Тук не си прав, тип.Кожените раници бяха читави и все още не са се олющили. Батерии не съм сменяла. Запазих 1 за себе си, другите 2 ги подарих. Никой не ми се е оплаквал.

Не забравяй и онова вълшебно камадо барбекю, едното от 3-те, което спечелихме с мама  и заедно с прилежащите допълнителни награди, превишава сумата от 2 000 лв .
Верно, че РА агенции гледат да минат тънко и да остане  добра част за хонорари. Но зависи и от РА. И колко е "голяма" тя. Мога да дам много примери на глупави награди. Но сме "намазвали" и доста хубави, нали?

# 2 821
Факт е че последно време всички се тарикатят с наградите.

Аз още нямам зайци 🐰 До Великден дали ще ги начислят 🤔

# 2 822
И аз погледнах и нямам зайци. Писах им, ще видим дали утре ще ми отговорят и какво.

Иначе днес получих магнита на Милка, харесва ми 🙂

# 2 823
Факт е че последно време всички се тарикатят с наградите.
Според мен в момента има много хубави и разнообразни награди. Например Милка - чудесни и качествени неща, Каменица - много добри таблети, ваучери от много от игрите. Това, че трудно се печелят е наш проблем, а не на фирмите. Според мен участниците в игрите са се увеличили в пъти.

# 2 824
# 2 825
Здравейте,
някой питаше за приложението на Лидл, при мен също цял ден не показва бележките и нямам карта след пазаруване, актуализирах и нищо не се промени.
Относно казуса ми с ваучера на Техномаркет и това, че не ми позволиха да закупя два продукта в магазина, след като ме светнахте се свързах с тях и уговорих замяна за нещата, които първоначално си бях харесала. Вчера ги взех от магазин и вече съм доволна Grinning
Участвам в Kinder Bueno и Kinder Pingui.
За играчката на Water Wipes, аз също я получих с доста закъснение на 23.03.

# 2 826
Игрите са хубави, да. Но играещите и от друга страна мошенджийските неща са се увеличили и наградите идват кът.
Обаче как от предната игра на Милка от първия път печелех плюшка, и двете плюшки дори, а сега нямам лап топ...Късмет!

# 2 827
  • Пловдив
И аз нямам зайци още. Нали всеки, който попълни анкетата ще получи зайци, или се бъркам нещо...?

# 2 828
  • Сливен
Хора,спешен въпрос-какво ще каже"Размер S INTL"  и размер"Размер L INTL"  .Ще харча ваучера за Емаг,искам S и L да взема,но не съм запозната с този тип размер.Става дума за тази тениска https://www.emag.bg/uniseks-teniska-the-mountain-3d-zhivotno-ora … r-s/pd/DB8NDYMBM/

# 2 829
  • Бургас
Да, всеки ще получи зайци.
Проблема е кога ще ги начислят?
Вчера в месинджър ми обещаха, че до края на днешния ден ще го направят, но уви!
Сега пак ще ги насоля!
Не съм им за бонус зайците, които ще ми дадат. На двата профила съм с лимит 250000. Въпроса тук е, че не са сериозни и се бъзикат с нас.
Ядосана съм им, пак!

# 2 830
  • София
Хора,спешен въпрос-какво ще каже"Размер S INTL"  и размер"Размер L INTL"  .Ще харча ваучера за Емаг,искам S и L да взема,но не съм запозната с този тип размер.Става дума за тази тениска https://www.emag.bg/uniseks-teniska-the-mountain-3d-zhivotno-ora … r-s/pd/DB8NDYMBM/
Според мен другите букви са си някакъв индекс на самата фирма. Защото в текста си пише S размер. Не вярвам да е нещо различно.
Ооо намерих INTL e international. Тоест нещо универсално. Не е по EU, USA и други номерации. Трябва да е стандартен размер

# 2 831
  • Сливен
Много благодаря.....!!!! .Innocent ЗЛАТНА си... KissingTwo HeartsLipsHeart Exl

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 09:14 от сикрет

# 2 832
Преди две минути уцелих ваучер от Кола на Технополис! Много се радвам. Ще спя спокойно. Smile
Иска ми се още един да ударя докрая ама дали ще стане. Smile Искам да си взема една мини фурна. Simple Smile

# 2 833
  • Сф
И аз уцелих пак, точно 6 и 13 сутринта, от 3та капачка. Обаче един час я разчитах печелившата, свалих даже лупа приложение. И с лупа и фенерче, като лудите в капачката се зверя.Оказа се едно J, което било U.Eдвам разгадах мистерията! Иначе от 5.30 съм почнала Simple SmileНов профил. Айде и вие, че станах като Силвето! Сега ще взема кантар и нещо дребно, че с последния взех ютия и е ред на детето какво иска.Само тигани и с тоя на Куинс, аман! И аз Технополис целнах, а в друго се мерих Simple Smile, но все тая.

# 2 834
  • Бургас
Честито, момичета!
Мен ме домързя да стана, когато се събудих в 3.30ч. Имам 3 капачки за регистрация. Тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт