Звездни компромати - Март'21

• 270 047
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 1 950
Така е, като не можеш да работиш с инстаграм Blush

# 1 951
Верче, помоли Андреа за няколко урока Wink

# 1 952
На Венета новият роман ще се казва "Лошото зайче" Grinning
https://www.instagram.com/p/CMu_PHOsw09/?utm_source=ig_web_copy_link
Венета ме блокира,защото обосновано и точно и обясних какво мисля за една от книгите и

# 1 953
  • До морето
Абе аз се чудех къде изчезна Венета, а то кръчмите бяха затворени и тя няма откъде да се поства със софрите и ракийките.

# 1 954
  • Варна/Амстердам
Boho, даже и от балкончето вече не поства толкова често Венетка...Laughing

Апропо, Ивомира Пехливанова, репортерът на Нова Телевизия, е много неприятна за мен, особено след миналогодишния скандал с Том Ханкс. Не знам защо бяха избрали точно нея за това грандиозно събитие, но след срамната случка очаквах, че най-малкото ще разредят проявите й в телевизията, а всъщност стана точно обратното. Има лоша дикция и неособено богат речник. Напоследък забелязвам, че и хиалуронът в устните й е в повече, имайки предвид професията, която практикува.

# 1 955
За какъв скандал става дума?

# 1 956
# 1 957
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не помня да е имало скандал, поне от това, което видях и си спомням тя просто не разпозна в първия момент Там Ханкс, който я изненада като се появи внезапно зад нея. Наистина нищо кой знае колко неприемливо не видях тогава.
Оттогава я засичам от време на време по тв и не ми е правила лошо впеатление да е чак толкова некадърна, а виждам, че много хора не я харесват.
пп: сега като гледах пак, той пък така се фръцна...

# 1 958
  • Варна
Едно от най-дразнещите лица на екран за мен е тази Пехливанова. Ужасно напевна интонация. Къде е учила публична реч, не е ясно.

# 1 959
  • Варна/Амстердам
Не е разпознала Том Ханкс в първия момент, но това не я оправдава за високомерното й държание, казала е "Не, не, стой далеч от нас!". Ха-ха. И проблемът не е само в това, че се е изрепчила точно на един от най-великите актьори, а в това, че си показва магариите на червения килим. Вместо да се радва, че е избрана да отрази най-важното филмово събитие, провеждащо се на другия край на света, тя го играе изморена и отегчена. Все пак Оскарите не се провеждат 365 дни в годината, за да се оправдава с умора. Wink За мен е изключително непрофесионално поведение.

# 1 960
  • До сърцето...
Днес рожден ден имат спортистите:

Wine Glass Мо Фара (Sir Mohamed Muktar Jama Farah или кратко Mo Farah), най-успешният британски бегач на дълги разстояния , 38 год.
Скрит текст:
... по пистите, дори и там е "сър"

... с брат си-близнак Хасан

... със съпругата си Таня Нел и децата

и невероятния
Heart Максим Маринин, шампион (пълен комплект) по фигурно пързаляне (спортни двойки), 44 год
Скрит текст:
... чаровен, готин, страхотен

... с дългогодишната си партньорка на леда - Татьяна Тотмянина

Скрит текст:
... любимото ми тяхно изпълнение, през 2012, отново събрани след затишието след края на спортната им кариера (за шоуто Кубок чемпионов), песента е избор на Максим, с леко загатване за отношениета в техния тадем.
за съжаление няма запис само на техния номер, откъс от шоуто е. Танцът им започва след 1:42

... с партньорката в живота - балерината Наталия Сомова и с децата

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 22:44 от Радика

# 1 961
  • До морето
Едно от най-дразнещите лица на екран за мен е тази Пехливанова. Ужасно напевна интонация. Къде е учила публична реч, не е ясно.

Сигурно там където и Юксел Кадриев

# 1 962
Не знаех това за Том Ханкс и репортерката.

Защо не сте похвалили Хари, че си е намерил работа като... wait for it... Chief impact officer в хай-тек стартъп?

https://edition.cnn.com/2021/03/23/tech/prince-harry-betterup-te … tartup/index.html

# 1 963
Това, че не го разпозна в първия момент е ОК, но в момента, в който го позна, хвърли и микрофон и всичко и се превърна в досадна фенка, искаща снимка. Joy

# 1 964
Бритни Спиърс обяви, че е готова за интервю с Опра и ще сподели големи пикантерии около звездния си живот. Закъсняла е с няколко години, според мен. Хората вече не ги е грижа как живее залязваща старлетка.

Общи условия

Активация на акаунт