Звездни компромати - Март'21

• 270 039
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 1 965
Малко от инстаграм
Васил Божков и пустинята
Скрит текст:

Много смешен мъж. Буквално.

# 1 966
Съпругът на Вики от Мастило бил в екип с Бербатов
А Радина е показала Йоан

# 1 967
  • Бургас
Каква сладка шапчица и една изморена мама!
Много мила снимка!

# 1 968
Излъчиха док. филм за нея от една поредица на Ню Йорк Таймс преди близо два месеца - Framing Britney Spears,
който направи голям бум, навсякъде се коментира, много мнения и голям интерес към него,
тя не е участвала, нищо не е казвала,
публичен натиск към Джъстин Тимбърлейк да й се извини, а покрай нея  да се извини и на Джанет Джаксън,
изкараха му всички издънки по темата през годините,
той от немай къде написа извинение и към двете  в Инстаграм, което отиде в графата too little too late,
освен това медиите се сетиха за нечестното си отношение към нея-
''всички ние й дължим извинение ''
повод за филма е попечителството над нея и финансите й от баща й , който контролира финансите й и не само тях от 2008 година насам, тя иска той да не бъде попечител, а някой друг,
има кампания от нейни фенове  FreeBritney, които искат тя да бъде освободена от попечителството на баща си,
и като ефект от цялата работа и интервюто на Хари и Мегън  феновете й все я подканят да седне при Опра,
но тя все още не иска да го направи....

# 1 969
  • До морето
Не знам, но направо настръхвам като се сетя каква мелачка е този бизнес. Пикам ти и на славата, и на парите! Половината измряха, а другите или са на тежки наркотици или са превъртяли играта. Майкъл и Уитни са ми първите дето се сеща, Еймито Уайнахаус също, Марая изперка. Бритни тотално слепи жиците само след 6-7 години активна кариера. Добре, че Кристина наля гъзягата, та забавиха темпото при нея и явно това я спаси. Машината ги грабва, изцежда ги и ги изплюва.

# 1 970
  • На морето!
Не е основният проблем в този бизнес, просто в него и възходите, и паденията са публични. Наркотиците не прощават.

Ивомира е най-неприятна от рояка калинки на Нова. Сигурно НБУ е завършила и сигурно там ще преподава след 2-3 години.

# 1 971
  • София
Да им е живо и здраво детенцето на Радина, но ми е много странно това решение да са родени в една и съща дата с голямото дете. Тя е секцио доколкото разбрах, така че можеше да има разлика от ден-два. Не си представям на РД как се чудят кого първи да поздравят. Тяхна си работа, разбира се.

# 1 972
  • Пловдив
На една дата, но в различни месеци. На 23-ти юни е родено първото дете.

# 1 973
Ивомира е доста напориста и се държи така, сякаш е тв звезда на CNN. На челото й е изписано "Драпам да правя кариера".

# 1 974
  • София
А, така е друга работа.

Ето една Рита Ора:
https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2021/03/NINTCHDBPICT … 1593066.jpg?w=620

# 1 975
Малко от инстаграм
Васил Божков и пустинята
Скрит текст:

Много смешен мъж. Буквално.

Смешен, смешен... ама милярдер 😂 пък няма и никакви устни, което за мен е отблъскващо, как се целува такъв мъж

# 1 976
  • София
Да им е живо и здраво детенцето на Радина, но ми е много странно това решение да са родени в една и съща дата с голямото дете. Тя е секцио доколкото разбрах, така че можеше да има разлика от ден-два. Не си представям на РД как се чудят кого първи да поздравят. Тяхна си работа, разбира се.

Сетих се за децата на един руснак Laughing
Скрит текст:

# 1 977
  • Варна
Явно за Радина и Деян чистото 23 е магическо! Уууаааууу!

# 1 978
😂 пък няма и никакви устни, което за мен е отблъскващо, как се целува такъв мъж
С мижене.
Радина е много хубава на снимката.

# 1 979
При нас в офиса се случи, че двама колеги се сближиха и след това и семействата им. Оказа се, че в семейство *1 рожденните дни на мъжа и жената съвпадат с рожденните дни на сина и дъщерята в семейство *2. Говорим за смесени бракове и хора, които са живяли цял живот като номади, работейки в различни краища на света. В крайна сметка приятелството им се оказа не съвсем чиста случайност, явно има нещо в звездите. Simple Smile

Попадна ми тази снимка с Михаела Маринова чучнала в скута на Азис Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт