Звездни компромати - Март'21

• 269 891
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 105
То беше преди да роди последното

# 106
Не едно, а два спонтанни аборта имаше преди да роди последното. Дано обяснят скоро.

# 107
  • София
Алек Болдуин отговаря 😀
Скрит текст:
Много са ми интересни тези двамата. В интервю миналата година е казала, че приключват с децата.

# 108
  • София
Много са си повярвали Хари и Мегън. Пълни смешници. Тепърва ще им гледаме цирковете.

Ема Робъртс
Скрит текст:
Елизабет Хърли
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Харисън Форд
Скрит текст:
Джуд Лоу
Скрит текст:
Дейвид Бекъм
Скрит текст:
Сестрите Хилтън
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:
Мики Рурк
Скрит текст:

# 109
Сара Дж.Паркър има напредък.

# 110
Изтъква се и това, че обявяването на втората бременност на Меган се случва в деня на РД на Даяна.
Даяна е родена на 01.07 т.е. нищо не са обявили на рождения и ден Wink В деня, в който тя е обявила втората си бременност т.е. с Хари , Меган обявява втора бременност
Не им схващам драмите, но Хари бил смазан от пресата, затова избягал от Англия
Меган правила гофрети от спелта и затова кралицата подарила на Арчи за Коледа гофретник Laughing

Джъд Лоу, веднага да дойде да го изкъпя, изпера и почистя!!!!

# 111
Принц Филип какви лафове Joy къде на място, къде не. Изглежда като човек с чувство за хумор. Вчера го преместили в друга болница, където щели да му правят изследвания.

Сестрите Хилтън така са ги фотошопнали, че едва им се виждат гънките на носа Flushed

Сара Дж. Паркър можела и нормално да изглежда.

Хари се разсърди на медиите, че не припадаха от умиление пред жена му, а я критикуваха и подиграваха за смешното поведение.

# 112
  • Варна
Ня 07.03 ще разберем какво точно са казали пред Опра. Фрагментите бяха, че всичко ще бъде казано, ще обявят, дали само са запазили тишина или да накарани да мълчат. Бля-бля американски манипулативни трейлъри. Какво толкова имат да кажат и на кого са интересни въобще? Да си живеят живота, който искат, както те си го представят. Нали от медиите бягаха, а сега сума ти договори сключиха с всякакви платформи. Нещо не са наред и двамата.

# 113
Дали е възможно калните борби от кралската тема да не се пренасят и тук?

# 114
  • Варна
Защо да не ги коментираме тук? Те вече сами не искат да са част от роял кръга, така че, преминават към “обикновените” звезди. Милите, толкова им е било трудно да се преместят в имение за 14 млн $, да сключат договори с Нетфликс, Спотифай, CBS.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:43 от Blue Turquoise

# 115
  • Sofia
Замислете се само ако бабата на мъжа ви е човекът, който определя живота ви.... ами не е готино.
Аз лично нямам нищо против решението им да се махнат (макар че и ти можеш да се замислиш - плащаш цената с бабата, но всички врати по целия свят са отворени за теб и живееш в лукс, без да се налага да си мръднеш пръста).
Обаче съм много против мрънкането. Гледай си живота, ама да се оплакваш колко е трудно да си принц при всички истински трагедии, които те заобикалят - за мен това е наглост.

# 116
Наглост е да се оплаква, че е принц от наша гледна точка, на фона на нашите проблеми, но всеки си има трудности. Не че го съжалявам Хари, но както знаете най- сериозните проблеми са личните и смятам, че той си има неговите и в неговата глава са сериозни. Имам близка приятелка, чиято работа е свързана с двореца, сега е пандемия, но преди.... то са събития, то са срещи с този и онзи. Няма вариант да кажеш “днес ме боли глава, няма да излизам, ще гледам в нас нетфликс и ще ям пуканки”. Пътуваш където ти кажат, говориш с когото ти кажат, внимаваш да не стъпиш на криво. Не е вярно че не си мърдат пръста, постоянно са някъде или из страната или в чужбина. От всякъде някой ги дебне, не могат да пръднат без някой папарак да ги издебне. Охраната им диша във врата. Кейт не стана живите мощи от хубаво. Просто не смятам изобщо, че им е лесно и очевидно не всеки издържа на това напрежение.

# 117
  • Пловдив
Кидман...https://www.instagram.com/p/CKA5J4pJh4e/?utm_source=ig_embed

Пловдивската Мис Виктория Лазарова ще дефилира в Тайланд с рокля в бяло, зелено и червено...
https://trafficnews.bg/bohemi/plovdivskata-mis-viktoriia-lazarov … a-tailand-204097/

# 118
Бекъм
Скрит текст:
[img]//cdn.bg-mamma.com/KPml/IODQF.jpg]
Скрит текст:

# 119
Ако се съобразява с жена си е чехльо, ако пък е по-авторитетен от нея и той определя всичко ще кажем, че е тиранин. Аз им симпатизирам на Меган и Хари. Да, тя може би се е впечатлила от потеклото му, той пък се е впечатлил от визията ѝ. Едва ли тя щеше да му обърне първоначално внимание ако той не беше принц, ама не вярвам и той да я забележеше ако тя нямаше зъби или беше някоя типична луничава бозава англичанка. Така, че са се намерили. Пресата в Англия наистина я съсипа, но аз съм гледала много клипчета, в които ѝ се подиграват и смятам, че е силно преекспонирано т.нар. ѝ “неадекватно поведение”. Има някакви страшни простотии в британския етикет, с които ако не си отрастнал е трудно да свикнеш кой от къде слизал, с кой крак не знам си къде стъпвал, с коя ръка се почесваш зад дясното ухо, ай сиктир. Мисля че и на Хари му е омръзнал този хейт + един 100 годишен бабиер да им дава тон в живота. Радвам се за тях, че се махнаха и дано да си намерят собствен път. Определено финансово ще трябва да намерят начин да каш аутнат известността си, защото иначе не знам от какво ще живеят. Със сигурност няма да им е лесно, най- вероятно са свикнали на мнооого висок стандарт. За мен Уилям е истинския смотльо, жена му повехна в тая среда на ходещ скелет заприлича, но не, бабата да е доволна раждат наследници и ѝ играят по свирката. Замислете се само ако бабата на мъжа ви е човекът, който определя живота ви.... ами не е готино.

Абсолютно точно! Който е гледал сериала "Короната", знае за какво става въпрос. Първо Принц Филип, после Даяна, нея обаче не успяха да я пречупят да им играе по свирката. Така представен кралският двор действително изглежда като изключително токсична среда, а медиите допринасят за цялостното преживяване. Определено не й е лесно на Мегън, освен че е разведена и идва от съвсем различна среда е и цветнокожа и постоянно бива сравнявана с перфектната Кейт, та въпроса ми е кой би изтърпял подобно нещо при положение, че Хари няма минимални шансове да стане крал? Да, вярно е, че и аз не одобрявам изцяло техните решения, особено да се продават на Нетфликс, ДИСНИ и разни ТВ програми за пари, все едно са обикновени селебритита от типа на Кардашианите, но щом се чувстват щастливи и си поддържат стандарта на живот със собствени средства, а не с парите на данъкоплатците, нека го правят. А и смятам, че Хари има пълно право да не се подчинява на бабата, а и като цяло на порядките в неговото семейство. Замислете се само какво му е било отнето в толкова крехка детска възраст? Да не говорим, че дори когато Даяна докато е била жива, не са имали нормални семейни отношения с Чарлз, а точно обратното - неприязън, изневери, скандали...едва ли това не му е повлияло. На Уилиям му се налага да търпи и да е смирен, тъй като е престолонаследника, но Хари има свободата да не се съобразява, одобряваме или не.
Това, което не подкрепям обаче е, че се възползваха от всички облаги на Кралското семейство преди да се оженят и да си родят дете и след това решиха да се махнат.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:32 от Belle25

Общи условия

Активация на акаунт