Звездни компромати - Март'21

• 270 065
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 1 995
На Бритни даже не ѝ давали да кара кола и да гласува...
Тя цялата история е мноооого тъжна. И, когато гледам през ситуацията днес, се чудя какво толкова й има на Бритни. Днес из социалните мрежи какво можеш да видиш... Ами в Ютуб - промотиране на хранителни разстройства, грууминг, насилие във всякакви форми. Обаче Бритни си обръсна косата и подгони папарак с чадър, и то след години натиск.

# 1 996
Имаше един сериал Хотел България, там изгря Яна Маринова.

# 1 997
рожденици днес:
Jim Parsons, 48 години
Скрит текст:
Tommy Hilfiger, 70 години
Скрит текст:
Jessica Chastain, 44 години
Скрит текст:
Alyson Hannigan, 47 години
Скрит текст:
Lake Bell, 42 години
Скрит текст:
Lara Flynn Boyle, 51 години
Скрит текст:
Maria Valverde, 34 години
Скрит текст:

# 1 998
За Лара Флинн Бойл много ме е яд, че така се окепази. Много!!!

# 1 999
  • Пловдив
Кой писа за Бони и щерка и тук... Simple Smile Бони гневна заради разпространен слух за дъщеря й Михаела
https://signal.bg/%d0%b1%d0%be%d0%bd%d0%b8-%d0%b3%d0%bd%d0%b5%d0 … 1%81%d0%bb%d1%83/

# 2 000
Аз я знам от Стъклен дом Яна Маринова, там си беше мацка, сега с тъмна коса не ми харесва.

# 2 001
  • Rock & Roll feeling ...
Яна М. първо май стана "Мисис България" , после започна да бъде статистка и каскадьорка. След това актриса, а най-накрая и започна да се самопродуцира и да прави филми. Е, не е като да стои в застой, колкото и неприятна да е за някои ( на мен ми допада до някъде ) .

# 2 002
  • Пловдив
Вин Дизел...
Скрит текст:

# 2 003
Обичам страстно Вин Дизел и "Бързи и яростни".

# 2 004
Тервел Пулев чакали трето до броени дни:
Скрит текст:

В последния 12-ти рунд се намира нашето семейство, ако приложим професионалната боксова терминология за фазата от бременността на моята половинка в живота - Диана. Слабо е да кажа, че изключително много се вълнуваме!

# 2 005
Гери Никол и яката дупара
Скрит текст:

# 2 006
Гери Никол и яката дупара
Скрит текст:

Не знам защо си мисля,че скоро и тази дупара ще се присъедини към Митко Пайнера Disappointed

# 2 007
Тервел органически не мога да го дишам откакто в някакво риалити шоу видях как се маже на разни моми, точи лиги и е тотално меко коляно. Всичкото това лицемерие колко си обича семейството ми идва в повече, а жена му да е жива и здрава, героиня.

Това нещо с голямата (не, огромната) дупара с удоволствие ще го приема за баня безплатно у дома. Гнусно и нечистоплътно излъчване винаги.

# 2 008
Не обичам да гледам бременни кореми голи, колкото голи дупари. Ако не се снима с тениска с корем все едно не е бременна...

# 2 009
И на мен ми е странно това с голите кореми,някои никак не изглеждат добре. Затова сложих в скрит текст,грешка,че не написах,извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт