Звездни компромати - Март'21

• 270 080
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 025
Дъщеря ми нарича Славена Вътова Михаела Славова. Смятай какви клонинги са.

# 2 026
Очите ѝ ли са събрани/астигматизъм или е от очната линия?

# 2 027
Не е кривогледа, просто грима и е такъв.
Което между другото се чудя от години за Нелина. Хубава жена, ама все ми криви погледа

# 2 028
Не е кривогледа, просто грима и е такъв.
Което между другото се чудя от години за Нелина. Хубава жена, ама все ми криви погледа
Tя има проблем с едното око. Кривогледа е (не зная каква е точно диагнозата). На близки снимки личи.

# 2 029
И за Ивана се чудя и аз. Все кривогледа я виждам.

# 2 030
Eто още една "мамина слаТка". Аз обаче не различавам това Дара Екимова ли е, Тита или Михаела Маринова.
Скрит текст:

По памперс ли е?

# 2 031
  • Варна/Амстердам
Не мога да определя коя ми е по-антипатична-Лигла Екимова или дъщеря й.

# 2 032
  • Rock & Roll feeling ...
Ако не знаех как Тервел обарваше Лияна или какви неща споделяше в излезлите чатове с някаква неизвестна жена ... Направо бих се трогнала на щастливото семейство. Но за мен Тервел не е мъж, който е влюбен в жена си. Отдавна за него там нещата са прегорели и го кара на самотек. Жена му не ми е симпатична. Не мисля, че търпи, а приема, което го намирам за неприемливо. Но, те си знаят. Така и няма да се начудя на тия филмарски истории за пред другите, особено като са им лъснали кирливите ризи.

# 2 033
Точно така. Много ми бяха противни с Лияна.
И защо деца правят, като явно, че не им е ок семейството? Тия деца за нищо ги нямат някои.
И все пак, да са здрави.

# 2 034
Ами може да го играят някви разкрепостени, той си хойка, тя си трайка. Ражда си, той се прави на топ баща и съпруг по медиите и сичко е точно.
Ние обаче помним цирковете им, които те се правят че не са се случвали. Тоя е страшен мазник, както и брат му.
Никой не ми е сипмпатичен от това семейство.
А за дъртата лолитка Лиана дума да не отварям!
Събори къщичка! Къде ли не се посука- Благо, Тервел, това жени, деца нея не я бъркат🤢🤕🙄

# 2 035
  • Sofia
Нона пазарува под зоркото око на фотографа
Скрит текст:
в небрежно съчетан аутфит от романтично розово и флорални мотиви, и една яка от косъм за престиж

Калин Вельов, елегантно замислен за бъдещите културни хоризонти
Скрит текст:

Веселин Плачков подписва кандидатдепутатските си послания "С обич". Rolling EyesJoyТой винаги ли е гледал така кахърно? Ще го видим скоро в нов възрожденски образ - на Бенковски.
Скрит текст:

Лика-прилика с оригинала

Красива Мария Бакалова на корица и в Диор
https://www.instagram.com/p/CM0Bqm5rLb2/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 00:06 от Child of June

# 2 036
С обич😄 Сигурно от жена си има навика да си прави гаргара с думата Обич. Тя много я използва. Обич тук, обич там, тая обич луда я направиха от зор да се правят на интересни. Как ще подписваш депутатски послания с обич?!

Ето малко обич, но без депутатски лиготии:

# 2 037
  • Варна
Аз като една динозавърка, която чете тази тема от не знам колко си години, със сигурност повече от петилетка, помня че някой в темата беше написал, че познава Тервел и жена му още от ученици и да изровя клюката от пепелта - те имали отворена връзка (брак) и всеки от тях си вършеел на воля 😂😂😂

Реших да се инфлуенствам ( едвам я написах тази дума. Дори май не я написах и правилно, защото ауто коректорът все ме поправя с дума за някаква заразна болест🤪) от Нона Йотова и днес ще бъда с "косъм за престиж".

Това си е новия моден слоугън "косъм за престиж". Велико!!! 🥳🥳🥳

# 2 038
"Косъм за престиж" наистина е страхотно 🤣 Трябва да направя нещо в тази посока, защото йок палта или яки с косъм.
Тервел точно от исторята с Лияна ми е противен и по- точно, как мажеше и лъжеше, че нямало такова нещо, ние зрителите не сме видели / разбрали ситуацията и той много обича жена си! Поне да си беше затраял.

# 2 039
Палто с косъм, от бели животни Grinning
В петък в Съни бийч го обадиха този лаф.

Общи условия

Активация на акаунт