Звездни компромати - Март'21

• 270 038
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 100
Не я знам коя е, нито сериала съм гледала, ама тоалетът ѝ е ужасен.

# 2 101
Тази изобщо как попадна тук. 🙄
Да, честито да е бебето на Надя. Много се радвам за нея.

# 2 102
И на мен ми е много симпатична Били Айлиш. Тя всъщност е тренирала аеробика и акробатика но после започва пубертета и явно музиката взема превес.
Скрит текст:

# 2 103
Били Айлиш е хубавица. Чакам я да излезе от кривото настроение, което демонстрира и да се развихри като другите каки от мюзик бизнеса по отношение на дрешките. Тръгнала е натам.

Разбирам, че преди 20 години е имало красиви жени и мъже, но и сега има такива, така че тая носталгия не я разбирам. Който го влече и сега може да се облича и фризира така.

Джейн Фонда много ми хареса на тази фотосесия. Определено много по-готино от тези бабешки букли, които й правят.

# 2 104
  • Sofia
Дара Е. на корица на ЕLLE
Скрит текст:

# 2 105
  • София
Били Ейлиш е много красива и секси.
И според мен няма да се прави зорлем на идиот цял живот, очаквам да избухне като една Майли Сайръс, ама в  по-издържан естетически формат.

# 2 106
Голяма звезда тази Дара Екимова.. аз една нейна песен не знам

# 2 107
След снимката на Лорен и Мастрояни трябва да застанем прави и да не коментираме ловато-мовато и сие
Не е към постващите!Просто носталгия към миналото,красотата и класиката!

И естественото, няма зъби, екстеншъни, силикони, филъри...

# 2 108
Била Айлиш се е занимавала с балет, но всъщност прекарва травма на крака си и заради това спира с балета. От филма, който излезе за нея стана ясно, че именно травмата и отдалечаването от балета са причина за депресията й.

# 2 109
Били Айлиш красива и секси?!
Гледа като друсана винаги.

# 2 110
Дара Е. на корица на ЕLLE
Скрит текст:

Дарето с тези два провесени руси кичура прилича на едната мутантка от първите части на X-men.
Въобще не изглежда добре.

# 2 111
Били Ейлиш е много красива и секси.И според мен няма да се прави зорлем на идиот цял живот
И аз така мислех за Ейми Уайнхаус, ама на. Били Ейлиш е същата с това отегчение от живота дето го демонстрира, ще се разкапе от скука.

# 2 112
Хубави черти има момичето, но тези муцки и поведение скапват хубавото впечатление. По принцип говоря, млади момичета от зор да се правят на интересни и заприличват на плашила.

# 2 113
# 2 114
Ми не е грозна, сори
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт