Звездни компромати - Март'21

• 270 020
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Rock & Roll feeling ...
И Гага и Златан са ми грозновати и с това не ме привличат. Но пък с визия бързо свиквам.
Радина изглежда красива, но малко измъчена ( нормално ). Не ми пречат "домашните й дрехи", сигурно съвсем други усещания в момента изпитва, че да и е до това да се наконти. Все пак са минали едва няколко дни.
Донката е въодушевен и се  е барнал. Стилово се разминават, но грам не може да ме нервира.

# 2 161
На Гага не й е проблем грозотата. И Барбра Стрейзанд не е красавица. Обаче с кеф гледам филми с нея. При Гага някак си няма никакъв чар и това ме тръшва. Мен само, иначе явно е, че много хора я харесват!

# 2 162
  • Primum non nocere !
Вин Дизел...
Скрит текст:

Знаете ли на коя марка е якето?
Както първи клюкарки ви моля да ми помогнете!

Не открих повече снимки!!!

https://famejackets.com/vin-diesel-fast-and-furious-black-white-leather-jacket
Много ти Благодаря!
Хубава вечер!

# 2 163
На Гага не й е проблем грозотата. И Барбра Стрейзанд не е красавица. Обаче с кеф гледам филми с нея. При Гага някак си няма никакъв чар и това ме тръшва. Мен само, иначе явно е, че много хора я харесват!
+ 1. И Сара-Джесика не е първа хубавица, ама има някаква харизма и ми харесва ...
Ясно, че е въпрос на вкус. Тук просто си споделяме.

# 2 164
  • Mediterraneo
Да, затова красотата е субективно понятие. На мен точно излъчването на Гага ми харесва, иначе не е красива. Ужасно чаровна и симпатична. Но ето, че за други няма никакъв чар. Свят шарен.

# 2 165
Лили Деп е много екзотична и привлекателна!
Донков не го понасям, позьорът му с позьор, но Радина е много сладка и естествена, прилича ѝ да е пуФкава. Да ѝ е живо и здраво детенцето!

# 2 166
  • София
Ева Лонгория преди 20тина години като начинаеща актриса в The Young and the Restless
Скрит текст:

# 2 167
Ева май е с друг нос сега.
Скрит текст:

# 2 168
Ева май е с друг нос сега.
Скрит текст:

Май да

# 2 169
Явно само аз ще хейтна Лили Деп, но грам не я харесвам - нито в тяло, нито в лице. Къси и набити крака с едър прасец и никакъв глезен, безличен бюст и лице кръгло, като житена питка, окръжено от тънка и рядка коса. Направо на рускинче ми прилича в лице и не от хубавите.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 23:02 от Tess d`Urberville

# 2 170
Явно само аз ще хейтна Лили Деп, но грам не я харесвам - нито в тяло, нито в лице. Къси и набити крака с едър прасец и никакъв глезен, безличен бюст и лице кръгло, като житена питка, окръжено от тънка и рядка коса. Направо на рускинче ми прилича в лице и не от хубавите.

Скрит текст:
Не си сама и аз не я харесвам особено. На напудрени снимки изглежда прилично, но само на тях. Погледът й на едър рогат добитък също не помага.

# 2 171
Третият внимавай да не те настъпи по крачето с тези калеври.
Аз бих избрала петия. Ще ми изкарва пари на околовръстното. Е, сега разбирам какво имат предвид като казват: това е мойта кучка.

# 2 172
А, точно! Погледът и излъчването са на преживящо тревопасно. Мудна ли е, надменна ли е, не ми е ясно, но много неприятна.

# 2 173
И аз не я харесвам. Погледа, челото, абе....Всичко ми е анти.

# 2 174
Тес, и аз не харесвам Лили Деп. + 1 на цялото описание, което си и направила.

Ако Ева има ноусджоп, браво, така се прави! А не като Преслава...

Общи условия

Активация на акаунт