Звездни компромати - Март'21

• 269 859
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Бургас
Отвратителни снимки на Лурдес!
Марк Джейкъбс съвсем се е объркал!

След нея даже депресивната Лили Деп ми се стори балсам за душата!

# 2 491
Лили адски прилича на майка си, без булеварда между предните зъби. 

# 2 492
Ирина Флорин какви хапчета пие, някоя от вас знае ли? Явно връщат времето назад.
Ирина Флорин- 60 г.
Юлиана Дончева-55г.
Според Гуглето
Скрит текст:

# 2 493
Ирина Флорин найстина изглежда супер свежо. ✌️🌸

# 2 494
  • До морето
Е, свежо, свежо колко да е свежо?!?! Тя се е докарала на 14-годишна 🙄🙄🙄🙄

# 2 495
  • Rock & Roll feeling ...
" В автобиографичната си книга Шарън Стоун  разказва, че когато се събудила след операция за отстраняване на доброкачествени тумори от гърдите й през 2001 г., тя установила, че размерът им е увеличен, защото лекарят преценил, че тя "ще изглежда по-добре с по-голям бюст".

"Когато ми махнаха превръзката, установих, че бюстът ми е с един размер по-голям", пише Стоун и допълва, че според лекаря този размер подхождал повече на дължината на бедрата й. "Беше променил тялото ми без мое знание и съгласие", казва актрисата, цитирана и в интервю за британския "Таймс".

Този случай е една от смущаващите истории, описана от 63-годишната Стоун в книгата й "The Beauty of Living Twice". Актрисата разказва в нея, че двете със сестра й Кели като деца били насилвани сексуално от дядо си Кларънс Лоусън, с когото двете момичета били заключени в една стая за известно време. Лоусън умира, когато Шарън Стоун е на 14 г. "Побутнах го и странното удоволствие от факта, че най-накрая е умрял се стовари върху мен като леден блок. Погледнах към Кели и тя разбра - тогава беше на 11 години и така това свърши".

Актрисата твърди също, че била подведена да свали бельото си за прочутата сцена с разпита на героинята й в трилъра "Първичен инстинкт". Тя пише, че й казали, че "бельото отразява светлината" и я уверили, че вагината й няма да се види.

Стоун установила, че не е така едва, когато я повикали да гледа окончателната версия на филма "не сама с режисьора, както може да се предположи, а в стая пълна с агенти и адвокати, повечето от които нямаха нищо общо с проекта".

"Да, имаше много гледни точки по този въпрос, но тъй като все пак аз съм тази с вагината, нека кажа - другите гледни точки са пълна глупост. Аз и моето тяло сме там". "

# 2 496
Гримьорът трябва да вземе Оскар за тая снимка. Или е апликацията за ретуш на телефона 🤨

Шарън Стоун някой представя ли си я в лице въобще като й се спомене името?

# 2 497
Не знам какъв е този гримьор на Ирина и Юлиана, но Ирина и тя сама не би се познала.

# 2 498
Кирстен Дънст
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Брад Пит
Скрит текст:
Джейн Сиймор и Джоан Колинс
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:
Хайди Клум
Скрит текст:
София Вергара
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Жизел
Скрит текст:

# 2 499
Лили адски прилича на майка си, без булеварда между предните зъби.  
Според мен е цялата на баща си, ама това си е мое мнение.
Скрит текст:
Скрит текст:
Брад и Анджи били профукали по един милион за адвокати във войната помежду си, която ставала все по-ожесточена. Как стигнаха до това, не разбирам..

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 08:28 от SANDS

# 2 500
Имали хората дали.

# 2 501
  • Viena
Мис Вселена.......красиви и естествени❤️

# 2 502
Тепърва ще хвърчат милиони,  като гледам оная изкукуригалата как удобно почна да се сеща за насилие 10г по-късно и 5г след началото на развода....

# 2 503
Днешна България в една снимка. Много богата жена, много скъпа кола и много мръсен казан едни до други.

# 2 504
Улицата и тротоарите изглеждат съмнително здрави, май е стара тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт