Отговори
# 1 080
Уф, недей че тамън след пет месеца чудене да си харесам обувки и затвориха...

# 1 081
  • Варна
Дарлинг, дЯтито пее с чувство, а гласа и е дар.💖 Песента не е лесна. Тя е трябвало да лети в космоса. Но заради разни процеси и псевдо коректност, изпращат" Делю Хайдутин" .
Извънземните ако си преведат текста, войната ни е сигурна.😄
Дадохте ми идея за сирене по шопски, в гювече.Тенкю.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 23:45 от Viviana91

# 1 082
Колко време избира обувки, Тайче? Joy Везни, знам, но 5 месеца... множко май...

# 1 083
Аммм, чудя се между балеринки и сникърси. Точно ми допаднат някои и докато се наканя и преценя плюсовете и минусите им (включително точно с кои дрехи и аксесоари ще ги нося), моят номер е свършил. Confused

# 1 084
Тайче, като идем да страдаме в сладкарница искам да ме научиш как да задържам за толкова дълго време чуденето си за покупки..моето трае около минута до час, изключително рядко - няколко дни..

# 1 085
Ще, ама имай предвид, че понякога по-трудно се решавам на покупка, отколкото някои на брак и деца. Rolling Eyes Не знам хубаво ли е.

# 1 086
Сникърси, Тай. Най-после удобни обувки да дойдат на мода. Не се чуди, че знае ли се следващия тренд какъв ще е.
И аз не се чудя ... поне не повече от пет минути, но не ставам за придружител на чудещ се.

Ползвате ли Сторител? В рекламата си много секси гласове са подбрали ...

# 1 087
не можах да се стърпя за споделяне на този виц Joy
точно така говорят асковлии...Феникс да каже..
Скрит текст:
Отива група хасковлии на екскурзия
в Америка. Разхождат се и виждат голям плакат, на който пише:
      *****   1 000 000 долара    *****
награда за този, който  издържи боя на световния  шампион по бокс
                  ФРЕДИ УИЛСЪН.
     Нашенеца рекъл:
   - Утоьоом, за издържа.
       Започва боя, първи, втори рунд, човека железен, не помръдва. Започва трети рунд, шампиона налага, нашия пак не помръдва.     
Един от групата му вика:
   - Мъ ти оть ни бъхтеш ва?
   - Мъ имам ли прау да бъхта?
   - Мъ имаш ми!
На нашия му идва смелост и удря шампиона, който пада и не мърда. Съдията започва да брои... Нашия казва :
    - Нама ко да бруиш, аннъш удря ли ни захтарям, я съм касапин....

# 1 088
  • София
Елиф, дръпнах траял версията - много добро, не знам дали, но май ще платя абонамента.
Някакво ми е мило като телефонните приказки.
И шорткът докато пътувам или дремя в офиса.
Всъщност, аз го препоръчах на една сладка подопечна 22 годишна нетърпеливка за “ Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния”, защото наистина няма време. Идва и слушахме и двете и се хилихме, после и аз свалих и .... да.

Анонимче, в Хасково не говорят така.

# 1 089
  • Варна
Говорят. Имам рода там и от дете още изкарвах по цели лета в Свиленград. Баш така си говорят.

# 1 090

Ползвате ли Сторител? В рекламата си много секси гласове са подбрали ...

Някакъв женствен батка ми накъсва удоволствието, докато слушам музика в youtube. Опитва се да ми обяснява какво можели жените и мъжете, един вид признание, че сме по-силният пол.
Секси-мекси, бутонът skip е моят избор.
Ко прайте, как върви животът из бегемамата?

# 1 091
  • Агент под прикритие
Анонимче, в Хасково не говорят така.
Говорят, но не точно в Хасково. Даже в Харманли не говорят така. Такъв диалект съм чувал единствено към Любимец и Свиленград. Grinning

Палачинки тайм !!! И добро утро! Simple Smile

# 1 092
клозета лозанова си беше батал сега е просто пластмасов батал. но като за Допел стаа

# 1 093
клозета лозанова си беше батал сега е просто пластмасов батал. но като за Допел стаа
Прав си за нея, на мен също ми е противна Grinning. Почти всички наши известни личности са ми неприятни, с изключение на двама.

# 1 094
Добро утро по английски стандарт Simple Smile
Мъфин тайм! Специално за Допел и ако пак има забележки, мятам се на Луфтханза и отивам да (му) го върна до фабрични настройки Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт