Отговори
# 1 005
...
Може би имаш предвид след първото тунинговане. Обикновено обаче не спират до него.
Допел, нищо не казваш колко и докога/докъде ви затвориха. Тук се вълнуваме Simple Smile))
...
Оф, не съм ѝ следил тунингите, само помня, че преди 10-тина години я бях виждал в телевизионно интервю и ми увисна мандибулата колко добре изглежда.
Но напоследък, с тия еърбеци, дето са се отворили и чифт джапанки за устни, само се прекръствам и викам "Боже опази!"

Затворени сме следващата седмица за Великден от 02.04 до 05.04, ама не се много знае, че всеки ден вземат ново решение, което на следващия решават, че е погрешно....
Поне е весело

# 1 006
Аз не разбрах - нашата Николета, пък китайски? Thinking Там ли й ги произвеждат? Flushed

Разубедихте ме... Няма да пробвам.

# 1 007
Лори, бе! Simple Smile
Голяма си душица. Не, не ги произвеждат специално за нея. Много подобни бг "звезди", не само тя (разни мегзове, чалгарки и тем подобни чуда) просто купуват разни китайски боклуци и има слагат собствена марка, лого, инициали и тем подобни, после ти ги продават като техни за сто парички. Simple Smile Прави се масово, не само у нас.

# 1 008
Лелей... Grinning Ем да, нямах идея.

# 1 009
  • Агент под прикритие
То това е практика не само с козметиката, а с всичко. Китаеца може да ти напише на опаковката каквото искаш: Ни Ло, Бай Хой от Ханой, каквото ти душа желае.... Grinning

Пресен пример се сещам с лаптопите "Правец". Joy

# 1 010
Лелей... Grinning Ем да, нямах идея.
Лори, не че съм разбирачка, но последното червило, което купих приятно ме изненада. Марката е Catrice. Power plumping gel lipstick. С една дума - препоръчвам! От Лили дрогерия.

# 1 011
Феникс, домашният офис не предлага ли някоя обедна биришка?
При мен пусто само кафета.
Искат да ми вгорчат живота, знам аз, ама точно тоя петък няма шанс.

# 1 012
Лаптопи "Правец"?! Flushed Ехаа... Joy
Добре, Ели, може да си зарадвам душата, че напрао... само грижи бе... да идва пролет и нещо по-хубаво.

# 1 013
днес втора игла, следва безалкохолно денонощие, но в неделя - пейка парти с подходящи напитки

# 1 014
Коя ваксина, Бубе?

# 1 015
С тия пейка партита ме карате да се чувствам аристократ, че още мога с някого да се наздравосвам по домашни чехли и халат Smiley

# 1 016
с модерна

не искам домашни партита, искам вън Simple Smile

# 1 017
Явно и тая вечер темата няма да е постмодернизма на Гоген.
Ше пиеме пак, то се е видело.

# 1 018
  • Агент под прикритие
Феникс, домашният офис не предлага ли някоя обедна биришка?
При мен пусто само кафета.
Искат да ми вгорчат живота, знам аз, ама точно тоя петък няма шанс.
Снощи свърши, ама след работа смятам да коригирам това. Grinning

А времето е чудно.... Simple Smile

# 1 019
Явно и тая вечер темата няма да е постмодернизма на Гоген.
Ше пиеме пак, то се е видело.

Може би защото Гоген не е постмодернист? Wink
Но пък е умрял от сифилис. Малка компенсация.
...
Хайде давайте темата, поне Елби да дойде, че скука голяма...

Общи условия

Активация на акаунт